Христо Сираков и Биляна вдигат есенна сватба

Рейтинг:
0 0
Източник: TV7
Красивата годеница на милионера показа диамантения си, годежен пръстен

Есенна, семпла сватба ще вдигнат екзотичната танцьорка Биляна Евгениева и милионерът Христо Сираков. Красивата Биляна е първата, получила очакваното от много преди нея предложение за брак от Сираков.

В "Поверително от N.L." вече ви показахме годежното парти на влюбената двойка, а днес в "Жените говорят" самата Биляна разказа как вижда сватбата си.

Тайната затова с какво красивата перничанка е омаяла милионера изненадващо не дойде от самата нея, а от водещата Жени Калканджиева. Бившата миска издаде, че в частен разговор с близката приятелка на Сираков – Диана Любенова, последната й издала какво споделил самият Христо. Той й казал, че предложил брак на Биляна, защото е единствената жена, която иска да вижда всеки ден, непрекъснато и не му омръзва.

Биляна от своя страна призна, че е била пленена от пръв поглед.

Източник: TV7

Тя показа прекрасния си годежен пръстен с четири диаманта, с който Христо й предложил да свържат пътищата си завинаги. Чаровната танцьорка призна, че в началото е обръщала внимание на злобните писания в пресата, но вече не се трогва от нападките срещу нея и любовта на живота й.

Тя също като Христо има 7-годишен син и сподели, че се надява децата им да си допаднат. Относно бившите любови на Сираков – Биляна заяви, че не поддържа отношения нито с Ирен Онтева, нито със Зара. Не съм с него заради парите, категорична е перничанката.

добави коментар
Най-хубавата професия в САЩ е математик
Математик, професор в университет и статистик. Това са най-добрите професии в Съединените...
Белгия остава без бирарии
Бирариите в Белгия масово затварят врати. Собствениците на заведенията и най-верните почитатели на...
В момента:
Виното на Новия свят
10:05
19 април
София
В момента
Дъжд
4°C
Днес
Дъжд
Min: 4°C
Max: 11°C
Утре
Краткотраен дъжд
Min: 4°C
Max: 17°C
19 април
Днес е Велика събота – шестият ден от Страстната седмица – последната седмица от земния път на Исус Христос, която завършва с неговото...