Предложили 1 млн. лв. за превземане на парламента?

Рейтинг:
7 6
Това твърди Йордан Бонев, близък до Бисер Миланов-Петното

Човек от движението на Бисер Миланов-Петното е получил актуална оферта: че ще му бъдат платени 1 млн. лв., ако успее да сформира отряд, който да превземе парламента при бъдещи протести.
 
Това заяви близкият до Бисер Миланов – Йордан Бонев пред парламентарната комисия, която проверява имало ли е среща между Бойко Борисов и Петното, дали са платени пари от ГЕРБ на арестувания лидер на движение "Свобода" за подкрепата на протестите срещу правителството, както и какви са причините за оттеглянето на Христо Бисеров.

На предходни заседания Петното вече заяви, че се е срещал с Борисов в къщата му в Банкя, а днес Бонев и брат му потвърдиха, че след тази среща движение "Свобода" е получило "финансиране" от 12 хил. лв. и обещание за 0,5 млн. лв., ако радикализира протеста.

Пред депутатите Йордан Бонев не уточни кой е щедрият спонсор на ударните групи. Беше пестелив и след това въпреки големия интерес към темата.

За схемата, а и за връзката между приближен до ГЕРБ от Русе и Петното потвърди и братът на Бонев, който пътувал заедно с тях към София преди срещата с Борисов. Днес той обясни, че съжалява, че Петното взел парите, с които издържали и самия него.

До седмица ще бъде готов докладът от изслушванията.

добави коментар
Huntur
Huntur
Това си е типичен Бойко стайл
Huntur
Huntur
Ами че учудва ли се някой?
преглед на всички коментари (2)
Затягат адвокатския изпит
По-задълбочена оценка на бъдещите магистрати, предвиждат от Министерството на правосъдието. От там...
Български фирми инвестират във Виетнам
Българският бизнес все повече избира Виетнам за своите нови инвестиции. Наша текстилна компания...
11 април
София
В момента
Дъжд
7°C
Днес
Дъжд
Min: 2°C
Max: 10°C
Утре
Дъжд
Min: 2°C
Max: 14°C
11 април
На 11 април 1909 г. е основан израелският град Тел Авив. Официалното си название обаче получава година по-късно. Тел Авив, а също Тел Авив-Яфо, Тал...