Тръгва "Шменти капели: Легендата"

Рейтинг:
0 0
След като едноименният филм пожъна голям успех, сега и сериалът се очаква с нетърпение

До премиерата на сериала "Шменти капели: Легендата" остават броени дни. Следващата събота зрителите на TV7 ще видят първия епизод. След като едноименният филм пожъна голям успех, сега и сериалът се очаква с нетърпение.

Снимките продължават и в момента. Само за зрителите на TV7 и NEWS7, екипът на сериала повдига леко завесата какви интересни истории се преплитат в "Шменти капели : Легендата".

Владислав Крамфилов - Въргала за пореден път ще прикове вниманието на зрителите. Сериалът ще покаже три основни периода - "царска, социалистическа и демократична България", и разбира се, всеки от тях със собствен визуален почерк. Всичко е с неповторимо чувство за хумор, каквото само Влади Въргала може да предложи.

Вече няколко месеца екипът на сериала работи неуморно. Снимките минават през няколко градове, планини и гори, и десетки различни декори.

Всички актьори са категорични,че работата с Влади Въргала е удоволствие. Когато става дума за ролите им повечето сами не могат да скрият усмивките си от персонажите, които пресъздават. Още повече, че почти постоянно настъпват промени.

Първата серия, която ще се излъчи на 19 октомври е много сериозна, обяснява Въргала. В нея ще бъдат представени основните герои. След това обаче ще има моменти, в които е сигурно, че ще ви докарат до сълзи от смях.

Преди премиерата на най-новия български сериал, TV7 е подготвила изненада за зрителите си още тази вечер. За ценителите на доброто кино и истинския хумор, днес от 21 ч. ще излъчи и втората част на филма "Операция "Шменти Капели".

добави коментар
Гледат вота на недоверие в сряда
Вотът на недоверие ще се обсъжда в сряда и ще се гласува в  четвъртък. Това съобщи...
Тръгна делото за взривовете край Петолъчката
Ямболският окръжен съд даде ход на делото за взривовете край Петолъчката. Заседанието започна при...
В момента:
Още нещо
12:00
Новини
12:10
Граждански контрол
13:00
Новини
14 октомври
София
В момента
Облачно
13°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 12°C
Max: 24°C
Утре
Краткотраен дъжд
Min: 12°C
Max: 23°C
14 октомври
На 14 октомври 1926 г. излиза първото издание на книжката "Мечо Пух" от английския писател Алън Милн. Това е една от най-популярните книги за деца...