Петното потвърди, че се е срещал с Борисов

Рейтинг:
1 0
Той е заявил пред временната анкетна комисия, която разследва скандала, че със сигурност летните протести са платени

Бисер Миланов – Петното е имал среща с Бойко Борисов. Това потвърди лично той пред депутатите от временната комисия, която разследва скандала.

Бисер Миланов беше доведен в парламента с белезници и под полицейски конвой. Той е заявил пред временната анкетна комисия, че със сигурност летните протести са платени. По думите му пари са давани и за медийно отразяване на недоволството.

Преди Бисер Миланов пред депутатите обяснения дадоха и служители на НСО, които са били на пост пред къщата на Бойко Борисов в деня, в който се е осъществила срещата. Гардовете обаче заявиха, че не си спомнят за срещите в къщата. Затова от комисията решиха да изслушат директора на службата.

Междувременно стана ясно, че Бисер Миланов – Петното вече е с трето обвинение. Софийска районна прокуратура е внесла нов обвинителен акт срещу Петното за нарушаване на обществения ред и неуважение към обществото, след като през януари отправи множество обиди и посегна на журналисти. Деянието е извършено при условията на опасен рецидив и за него е предвидено наказание "лишаване от свобода" от 1 до 6 години.

добави коментар
Антитерористична операция в Украйна
Временният президент на Украйна Олександър Турчинов обяви началото на "широкомащабна...
Папата призова за смирение преди Страстната седмица
Папа Франциск отслужи литургия за Палмова неделя пред десетки хиляди поклонници във Ватикана....
13 април
София
В момента
Облачно
12°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 3°C
Max: 15°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: 3°C
Max: 17°C
13 април
Днес своя 50-и рожден ден празнува руският гросмайстор Гари Каспаров. Гари Кимович Каспаров (роден през 1963 г. с името Гари Вайнщайн) е най-младият...