Петното призна за гостуване на Борисов

Рейтинг:
2 5
"България без цензура" пожела успех на новата криминална коалиция

В телефонен разговор в "Предаването на Карбовски" по TV7 Бисер Миланов-Петното каза, че е получил 10 хил. лв от лидера на "България без цензура" Николай Бареков, за да не ходи по протести.  В ефир Петното призна също, че се е срещал с бившия премиер Бойко Борисов в дома му в Банкя.

В отговор на тези твърдения от пресцентъра на партията заявиха следното:

"С днешните инсинуации в предаването на г-н Карбовски по адрес на г-н Бареков и "България без цензура" от подсъдимия Бисер Миланов-Петното окончателно става ясно кой е бил на гости в Банкя. Петното изпълнява поръчки на своя ментор Бойко Борисов да клевети и омаскарява неговите противници в лицето на г-н Бареков.

Безсмислено е да търсим правото си по съдебен път, защото срещу нас стои една компрометирана и напълно дискредитирана от криминална и нравствена гледна точка фигура като Бисер Миланов-Петното. Желаем успех на новата коалиция Борисов-Петното, която ще представлява интересите на криминалния контингент в политиката. С днешните клевети падат окончателно съмненията кой е ортак на Петното в политиката и криминалните му дела".

Какво още каза Петното пред Мартин Карбовски може да видите в сайта на предаването.

добави коментар
Спипаха наши наркотрафиканти в Гърция
Двама български граждани са арестувани в Гърция за предполагаема връзка с голяма мрежа за трафик на...
И Валя и Моро се ожениха в ефир
Сватба в предаването "Жените говорят" по TV7. Водещите на предаването ожениха Валя и Моро –...
16 март
София
В момента
Слънчево
9°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 4°C
Max: 14°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: 4°C
Max: 15°C
16 март
Днешният ден отново връща спомена за ужасите на Виетнамската война. На 16 март 1968 г. в селцата Ми Лай и Ми Кхе американски войници убиват между 347...