Данчев: Гаджев може да се върне в Левски

Рейтинг:
0 0

Мениджърът на Владимир Гаджев – Емил Данчев потвърди пред TV7 и NEWS7 казаното от спортния директор на Левски Георги Иванов, че националът ще продължи кариерата си на "Герена", ако не си намери отбор в следващите три дни.

Договорът на халфа със "сините" изтече в края на сезона и той отказа да го поднови, тъй като иска да продължи кариерата си в чужбина. Все пак Гаджев може да склони да се върне в родния си клуб, където отново ще получи капитанската лента. Тя в момента е поверена на Валери Божинов. "Имам уговорка с него до 30 юни, ако не си намери отбор, да се върне. През последните години той е водещ играч на тима и с него ще изглеждаме по-различен начин", разкри Гонзо.

Така с всеки изминал ден шансовете националът да продължи кариерата си зад граница намаляват. Интерес към играча има италианския Дженоа, както и от руски и китайски клуб. "Ако до края на месеца има тим, който да отговаря на това, което търси Гаджев, най-вероятно ще се реализира трансфер. Ако няма такъв отбор, ще предстоят разговори с Левски и играча", заяви Данчев пред TV7  и NEWS7.