Два фатални знака предсказали смъртта на Жоро Илиев

Рейтинг:
0 0
Брачната халка не му станала, след това букетът на булката Мая се счупил

Два знака по време на брачната церемония на криминалния бос Жоро Илиев предизвестяват, че нещо фатално ще се случи в семейния живот на двойката.

В най-сюблимния момент в гражданското – размяната на халките, се оказва, че пръстенът на младоженеца не му става и Жоро с мъка успява да сложи халката, която трябва да го свърже завинаги с любимата му Мая.

Няколко минути по-късно, когато вече са законни съпрузи, съдбата дава още един знак на младото семейство. Когато булката хвърля букета си към неомъжените дами, той се чупи на две. Тогава никой от развеселените гости не обръща внимание, но прекършените цветя са ясно послание, че нещо фатално предстои да се случи в този брак.

Двата съдбовни знака на церемонията бяха показани в ефира на предаването "Поверително от NL" по TV7, което за втора поредна седмица излъчи невиждани досега кадри от сватбата на един от най-влиятелните за всички времена подземни босове у нас – Георги Илиев с красавицата Мая, която по настоящем е негова вдовица и наследница на богатството от сенчестия му бизнес.

Очаквайте продължението от сватбата в следващия брой на "Поверително от NL", когато ще видите едни от най-знаковите фигури в гангстерския свят у нас – Васил Илиев, Младен Михалев-Маджо, Николай Цветин, Боян Петракив-Барона, Румен Христов-Пашата, Филип Найденов-Фатик, Злати Златев-Златистия, като най-видни гости в тържеството на Жоро и Мая Илиеви.

добави коментар
ЕС замрази преговорите за безвизов режим с Русия
Европейският съюз замрази преговорите с Русия по споразумения за всеобхватно партньорство и...
Пеперудите – рекламна кампания за "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване"
Пеперудите, които днес полетяха в кулоарите на българския парламент, са част от рекламната кампания...
7 март
София
В момента
Облачно
4°C
Днес
Облачно
Min: 2°C
Max: 8°C
Утре
Облачно
Min: 2°C
Max: 6°C
7 март
6 март 1534 г. е особена дата от религиозна гледна точка. На този ден папа Климент VII официално отказва да разтрогне брака на английския крал Хенри...