Новият мото сезон беше официално открит

Рейтинг:
0 0
Тагове:
Клубове от цялата страна демонстрираха мощта на моторите си в центъра на София

Новият мото сезон беше официално открит днес. Хиляди мотористи от цялата страна се събраха на площада пред храм-паметника "Свети Александър Невски" в София. Така всички заедно с много шум и настроение си честитиха началото на сезон 2014.

За няколко часа площадът пред "Александър Невски" буквално потъмня от мотори. Както при машините, така и при тези, които им се наслаждаваха, имаше хора от различни възрасти. Като например бившият шампион Илия Минчев, който е на 80 години.

Мото клубове от цялата страна демонстрираха мощта на моторите си. Според кмета на София Йорданка Фандъкова пък моторите трябва да станат по-разпространено средство за придвижване, защото са много по-бързи, екологични и ефективни.

По обед внушителната колона от мотористи се отправи към кв. "Бояна", там отбелязването на началото на сезона продължи с музика и състезания. Остава ни само да пожелаем на всички любители на адреналина и вятъра в косите безаварийно каране!

добави коментар
Поражение за партията на Оланд на местните избори
Френският премиер Жан-Марк Еро призна провала на правителството на местните избори. Той отбеляза,...
"Сова Харис": Четири партии с евродепутати
Четири партии ще излъчат със сигурност евродепутати, ако изборите бяха днес. Това показва...
14:30
14:35
Липсващото звено
15:00
15:30
Виното на Новия свят
31 март
София
В момента
Разкъсана облачност
10°C
Днес
Слънчево
Min: 3°C
Max: 20°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: 6°C
Max: 19°C
31 март
На 31 март 1889 г. Айфеловата кула в Париж официално отваря врати. Внушителният обект е построен за рекордните две години, два месеца и пет дни (от...