Протест

Черен петък - поредица от самоубийства белязаха 4 април

Рейтинг:
0 1
Източник: Getty Images/Guliver Photos
4 жени опитаха да сложат край на живота си, само една от тях оцеля

Поредица от самоубийства белязаха днешния 4 април. Статистиката за черния петък е повече от мрачна – в рамките само на няколко часа бяха регистрирани 4 опита за прекратяване на живот.

Млада жена се самоуби, след като скочи от най-високата точка на Аспаруховия мост във Варна. Около 12:40 ч., според очевидци, които ловели риба под Аспаруховия мост, тя се е хвърлила от най-високата част на моста в канала. Жената е стояла, качена на перилата и оттам е полетяла надолу.

В Пловдив психично нестабилна млада жена се хвърли тази сутрин от моста на река Марица до Панаира в Пловдив – според обясненията й, за да се изкъпе. Макар че височината там не е малка, жената на възраст около 30 години, се отърва без наранявания.

Жена на видима възраст 60 години се хвърли под влака Карлово – Пловдив на жп прелеза на бул. "Пещерско шосе" по обед. Все още се установява самоличността на загиналата, но според очевидци, тя е попаднала под колелата неслучайно. Наблизо е открит велосипед. По случая работят Транспортна полиция и Второ РУП.

Другият опит за самоубийство в днешния ден беше регистриран към 10:30 ч. сутринта в Монтана. Зам.-кметът на града Весела Коларска сложи край на живота си, като се застреля на тренировъчно стрелбище, съобщиха от МВР.

Една от версиите за самоубийството е свързана със здравословни проблеми на Коларска. Тя страдала от дископатия и въпреки претърпените четири операции, твърдяла че подобрение няма и вече не може да издържа на болките.

Съпругата на актьора Джордж Клуни - Амал Аламудин беше посрещната от тълпа репортери като истинска...
Няма опасност за децата от "Стрелбище"
Няма опасност децата, които снощи намериха епруветки с кръв в столичния квартал "Стрелбище", да са...
Край Рупите почетоха Света Петка
Стотици хора се стекоха в църквата "Света Петка Българска" в местността Рупите. Освен храмовия си...
Прокуратурата разследва Цветан Василев за пране на пари
Прокуратурата разследва банкера Цветан Василев за пране на пари. Освен него, по това обвинение пред...
Бум на натровени с гъби в Пловдив
Бум на натровените от гъби, отчитат в Пловдив. В токсикологията са спасили четирима пациенти, а...