Нападателят на Вики използвал фиктивен адрес

Рейтинг:
1 0
Аладин бил регистриран в дома на полицай

Фиктивен адрес е използвал алжирецът, който се издирва вече трети ден за нападението с нож над 20-годишната Виктория Христова. В столичния квартал "Овча купел", където Аладин е декларирал като местоживеене, за да бъде пуснат от общежитието за бежанци, никой не го е виждал.

Наблюдателни съседи от по-долните етажи вече знаят, че по документи 20-годишният алжирец им е съкооператор. Веднага след нападението над момичето, полиция e посетила адреса. Съседите ни разказват, че полицейско семейство живее от две години в блока. Показват ни и къде да открием съпругата на полицая.

Без камера, Мадлен Ефремова ни разказва цялата си история. Двамата със съпруга й Емо разбират през август, че на адреса на новото им жилище се е записал още някой. Дошъл куриер с препоръчано писмо за Аладин. Притеснени, те се обръщат към общината, откъдето им казват, че нямат данни за друго лице на техния адрес. Пишат и на Агенцията за бежанците и на дирекция "Миграция", откъдето и до днес нямат отговор.

От МВР признаха, че стотици бежанци са регистрирани на фиктивни адреси само и само да могат да се движат свободно по улиците.

добави коментар
Хиляди се събраха на нощта на звездите в Мексико
В Мексико хиляди наблюдаваха нощното небе в инициативата Нощ на звездите. Всяка година събитието се...
Луд шопинг за деня на ергените в Китай
Китай отбелязва Деня на ергените с най-голямото 24-часово онлайн пазаруване в света. Намаления...
В момента:
Новини
12:00
Новини
12:10
Граждански контрол
11 ноември
София
В момента
Разкъсана облачност
12°C
Днес
Облачно
Min: 6°C
Max: 16°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: 5°C
Max: 15°C