Провокатори ще саботират конгреса на "България без цензура"

Рейтинг:
4 2
С тази информация раполага лидерът на движението Николай Бареков

Започнаха провокациите преди учредяването на партия "България без цензура". Това съобщи лидерът на движението Николай Бареков. Той разполага с информация, че платени провокатори ще саботират утрешния първи конгрес на новата политическа формация.

Сигналите за лъже-емисарите са се появили от два-три дни. Те обикалят пловдивско, Лом и Шумен и предлагат на хората по пет лева, ако се съгласят да участват в учредителния конгрес на "България без цензура". Условието било, че парите ще получат в понеделник от офиса на Николай Бареков. В софийските квартали "Люлин" и "Надежда" също се предлагат пари, но по 50 лева за участие, които също ще бъдат платени от офиса на Бареков в понеделник или вторник.

"Който се изкуши да вземе пари, за да дойде на нашия конгрес или са му обещани такива, в понеделник да отиде да си вземе парите от "Позитано" 20, лично от Сергей Станишев и в Банкя от Бойко Борисов. Там се раздават пари за протести, митинги, шествия и всякакви други неща. Който харесва нашата партия, харесва ценностната ни система и каузата е добре дошъл в София", заяви Бареков.

На конгреса утре в зала 1 на НДК се очаква над 5000 симпатизанти и гости на "България без цензура". За тях е организиран само скромен кетъринг и транспорт от общинските структури на движението. Бареков съобщи, че бившият директор на КАТ-София - Богдан Милчев, е подал рапорт за напускане на системата на МВР и ще се присъедини към новата партия. Икономическият екип на движението за пореден път се срещна с бизнеса. Николай Бареков обеща отделни закони за малките и за средните предприятия. А за едрия бизнес – спазване на правилата.

добави коментар
Сабака
Сабака
Бареков неведнъж разобличи откровено криминалните похвати на бивши и настоящи. Но както той много добре казва - ценностна система. На мислещите хора тя не е продажна.
преглед на всички коментари (1)
Започна годината на Дървения кон
Китай отбеляза настъпването на Новата година по лунния календар. Тя ще бъде под знака на Дървения...
Българин отговаря за състоянието на пистите в Сочи
Седмица преди началото на Олимпийските игри в Сочи организаторите работят денонощно, за да...
В момента:
12:00
13:00
13:30
По-близо до истината: Космос. Съзнание. Бог
31 януари
София
В момента
Облачно
-4°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: -7°C
Max: -1°C
Утре
Облачно
Min: -6°C
Max: 0°C
31 януари
На 31 януари започва годината на синия дървен Кон. Лунната нова година се посреща с пищни тържества от милиони жители на Китай, Филипините,...