Борисов не отговори дали се е срещал с Петното

Рейтинг:
4 6
Той обаче отрече твърденията на Йордан Бонев, че е давал пари на Бисер Миланов

И днес Бойко Борисов не даде отговор на въпроса срещал ли се е с Бисер Миланов-Петното в дома си в Банкя. Той обаче отрече твърденията на Йордан Бонев, че е давал пари на Бисер Миланов.

Скандалните твърдения на дясната ръка на Бисер Миланов-Петното и днес бяха тема в кулоарите на парламента. Така и не стана ясно обаче дали лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещал с Петното в дома си.

Борисов не каза дали се е срещнал с Миланов, но направи широка ретроспекция на протестите пред дома му и призна, че заради тях е търсил съдействие от вътрешния министър.

В отговор на обвиненията на Бойко Борисов, че е давал пари на Бисер Миланов-Петното, лидерът на "България без цензура" Николай Бареков заяви за TV7, че не би слязъл на нивото на Бойко Борисов и ще си потърси правата по законен път за лъжите, изнесени от експремиера по негов адрес.

добави коментар
Petar
Petar
Боко лъже за всичко, както винаги. Бойко винаги си е бил от криминалния контингент. Методите му на работа най-после лъснаха пред обществеността. Прокуратурата да се заема и да го разследва.
преглед на всички коментари (1)
Стрелецът пред "България без цензура" беше задържан
Стрелецът пред централния офис на партия "България без цензура" е задържан, съобщиха от МВР. Това е...
На Сирни Заговезни в Кладница
Репортерът ни Методи Владимиров провери как протича празникът Сирни Заговезни в пернишкото село...
2 март
София
В момента
Дъжд
4°C
Днес
Дъжд
Min: 5°C
Max: 9°C
Утре
Дъжд
Min: 1°C
Max: 9°C
2 март
На този ден през 1983 г. фирмите Sony, Philips и Polygram за първи път демонстрират съвместната си разработка – компактдиска.Първоначално...