Бареков: И бащинството, и политиката искат отговорност

Рейтинг:
4 2
Нямам достатчъно време за сина си - признава политикът

Двама от най-коментираните нови политици в България – Николай Бареков и Росен Петров, си дадоха среща в "Повeрително от N.L." по TV7. Двамата не можаха да устоят на чара на водещата Николета Лозанова и поканата й за един по-интимен разговор на мекия диван.

Бареков даде интервюто в деня на осмия рожден ден на своя син – Николай Бареков-младши, и призна, че с работата си по кампанията на "България без цензура" все по-рядко намира време да се вижда с него. След рождения ден отиваме да гледаме Ботев-ЦСКА, разкри празничните планове Бареков. Със съжаление политикът призна, че вижда сина си само през почивни дни, тъй като е постоянно на път.

"Той е много интелигентно дете", сподели още бившият журналист. Според него именно това ще спаси малкия Ники да живее в сянката на баща си. "Мисля, че интелигентите хора могат да преодоляват такива трудности. "(...) Едно от момичетата в офиса ми написа SMS, че той е казал, че ме обича много."

За политиката, както и за бащинството е много важно човек да е отговорен, посочи Николай Бареков. Той и Росен Петров не можаха да избягат от вълнуващата ги най-силно тематика и в крайна сметка заговориха за политика, международни дипломатически отношения и бъдещето на България.

Петров в миг на откровение призна, че опитвал да говори с 20 години по-младата си приятелка Карина за история и политика, но тя се вълнувала много повече от риалити формата на TV7 "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване".

Николай Бареков сподели пред своя съпартиец, че смята, че те двамата са сред създателите на bTV.

Аз съм водил първата пресконференция на bTV, заедно със Светлана Василева, спомни си Петров по този повод. Може би Мърдок е създател, но някой трябваше да свърши работата, каза Бареков и си припомни как, когато започнал работа в сутрешния блок на новата медия, никой не го гледал. Ние с Коритаров направихме това чудо най-гледаното нещо в телевизионния ефир.

Когато си гледан, когато си фактор в България, много хора се чувстват в опасност, посочи още лидерът на "България без цензура".

Двамата с Петров си подмятаха топката на водещия и ту единият задаваше въпроси, ту другият. В разговора си за политиката обаче двамата не можаха да избягат от тежкия анализ на предизборната действителност в България.

Бареков сподели, че като дясномислещ човек, не може да повярва, че хора като Цецка Цачева, Искра Фидосова и Бойко Борисов са новото дясно. Ето защо той самият избягал в центъра. Росен Петров, без никакво притеснение, сподели, че баща му бил бивш партиен секретар и често попадал на една маса с бащата на Бойко Борисов.

Баркове призна, че с навлизането си по-дълбоко в политиката осъзнава, че колкото повече лъже даден човек, толкова повече хората му вярват.

Двете водещи фигури в новата политическа формация "България без цензура" дори в по-личен разговор не успяха да избягат от обществено ангажирания разговор и занищиха мафиотските групировки у нас. Дали Белият Генерал е Кокаиновият крал и защо историята с Петното се разви точно сега – вижте мнението на Николай Бареков и Росен Петров в цялото интервю на сайта на "Поверително от N.L."!

добави коментар
Ваньо
Ваньо
Децата си искат своето, като мине предизборният зор ще му се реваншира, важното е желание да има за това.
Andrea
Andrea
Политиката не е лесно занимание и иска също жертви, когато един политик наистина си върши работата.
Cveti
Cveti
Ами да кофти е този момент, когато трябва да лишиш детето си от внимание, но все пак Бареков работи за по-добро бъдеще на дезата ни.
преглед на всички коментари (4)
Русия: "Южен поток" не е спрян
Русия продължава реализацията на проекта "Южен поток" и води консултации с Европейската комисия....
Отново оглавихме ЕС по дефлация
България се нарежда на първо място в Европейския съюз (ЕС) по равнище на отрицателната годишна...
В момента:
00:00
Океанско приключение
00:50
18 април
София
В момента
Дъжд
5°C
Днес
Дъжд
Min: 5°C
Max: 9°C
Утре
Дъжд
Min: 6°C
Max: 11°C
18 април
На 18 април 1850 г. в Габрово се полагат основите на новата училищна сграда – Априловската гимназия. Тя е основана като първото светско училище...