Бой и грозни сцени помрачиха баскетбола

Рейтинг:
14 6
Тити Папазов скочи на феновете на Рилски спортист

Грозни сцени, предизвикани от Константин Папазов помрачиха драматичния 1/2-финал за Купата на България между Левски и Рилски спортист, спечелен от "сините" с 81:78.

Треньорът на столичани влезе в юмручен бой с изпълнителния директор на отбора от Самоков Борислав Чилингиров. Двамата се псуваха, след това се хванаха гуша за гуша, след което Папазов му удари шамар. Това вбеси наставника на Рилецо Росен Барчовски, който обезумя и се втурна към Тити Папазов, за да отмъщава, но едвам беше удържан от официалните лица. След това националният селекционер беше изкаран от полицията, а Барчовски успокоен.

Източник: lap.bg


Всичко започна от афектираното поведение на Тити Папазов веднага след сирената. Той отиде да се заяжда с агитката на Рилски спортист, показвайки им тениска на героя на мача Брандън Хийт, който отбеляза 28 т. Феновете от своя страна побесняха и го замеряха с бутилки с вода и с пуканки, но Папазов продължи да ги дразни.

Той не откликна на репортера на TV7 и NEWS7 Светлин Йочев за интервю след мача, но Барчовски заяви: "Искам само да видите ситуацията, в която националния треньор провокира публиката и ще стане беля. Чак сега се появява полицията. Това е нарочно, тези неща са излишни", заяви Барчовски.

Източник: lap.bg


Той все пак намери сили да коментира и самия мач. "Беше много тежък. Много малко не ни достигна. Видяхте, че 11 секунди преди края Йордан Бозев абсолютно сам не вкара от 3-те точки. Тогава влизахме в продължения и всичко това е шанс. Но в момента ми е трудно да дам някакъв сериозен анализ. Ние играем страхотен баскетбол, израстваме от ден на ден, имаме чудесна публика, така че трябва да сме горди. Тези мачове са пълно изхабяване, свалям шапка на играчите си", каза още Барчовски.

Източник: lap.bg


След това превъзбуденият Тити Папазов склони да каже няколко думи. "Ще предложа да играем трети път. Искам да кажа на тези граждани, че миналата година българският отбор игра финал в Балканската лига. И тези капацитети, родолюбци (б.р. - говори за феновете на Рилски спортист), поддържаха съперника, защото са класически селяни. За това е отношението", заяви Папазов, докато името му беше скандирано от привържениците на Левски, а той не пропусна да ги поздрави.

добави коментар
Стрелецът пред "България без цензура" беше задържан
Стрелецът пред централния офис на партия "България без цензура" е задържан, съобщиха от МВР. Това е...
На Сирни Заговезни в Кладница
Репортерът ни Методи Владимиров провери как протича празникът Сирни Заговезни в пернишкото село...
3 март
София
В момента
Облачно
4°C
Днес
Дъжд
Min: 1°C
Max: 9°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: 3°C
Max: 11°C
3 март
Днес празнуваме освобождението на България от турско робство. На този ден през 1878 г. В предградието на Истанбул Сан Стефано е подписан мирният...