Автобус с фенове на Левски блъсна кола

Рейтинг:
1 0
Пострадали са македонски граждани, приети са в болница без опасност за живота

Катастрофа затрудни движението около обяд на главен път Е-79 край Симитли. Инцидентът е станал на разклона при село Железница, недалеч от жп прелеза. Автобус с фенове на Левски, които пътували към София за вечното дерби с ЦСКА, е ударил движещ се пред него лек автомобил с македонска регистрация. В резултат на удара задната част на автомобила е смачкана до неузнаваемост.

Пострадали са двама от пътуващите в лекия автомобил македонски граждани. Ранените са приети в благоевградската болница с леки наранявания и без опасност за живота.

За известно време движението посока София бе затруднено и регулирано от екипи на КАТ-Пътна полиция, Благоевград.

"Ние сакахме да свъртиме наляво на това място как се нарича Смилево се нарича, а он у тоя момент ни притина точно на разкръсница, не знам защо ни приткаше и ни удря позаде, ей о како е нес.  Он беше позади нас возачот на автобус и най-вероятно дали сакаше да ни претича или що ... ние сакахме тука да завъртиме и от еднаж ни удря по зади", обясни една от пострадалите пътнички в леката кола. 

добави коментар
Рокади в кабинета след евровота?
Ако Коалиция за България спечели изборите за Европейски парламент (ЕП) на 25 май и успее да изпрати...
София стана "книжна" столица
Навръх Световния ден на книгата и авторското право, от Борисовата градина в София започна...
23 април
София
В момента
Разкъсана облачност
14°C
Днес
Краткотраен дъжд
Min: 11°C
Max: 20°C
Утре
Гръмотевична буря
Min: 11°C
Max: 17°C
23 април
На 23 април 1996 г. за първи път се чества обявеният от ЮНЕСКО Световен ден на книгата. Той се отбелязва в памет на починалите на този ден през 1616...