Вижте кои звезди притежават собствен остров

Рейтинг:
0 2
Източник: Thinkstock/Guliver Photos

Всеки е имал поне един момент в живота си, в който е искал просто да избяга на самотен остров, да не му се пречка никой, докато си лежи мързеливо на плажа с коктейл в ръка и слуша морските вълни. Има един сигурен начин това се случи и той е... да станете световно известни.

Ето списък с няколко звезди, които вече се радват на привилегията да притежават свое късче земя насред океана:

Джони Деп

Източник: Getty Images/Guliver Photos Най-известният пират в историята на Холивуд – Джак Сапроу притежава 45 акра на... разбира се, Карибски остров. Райското местенце се казва Little Hall’s Pond Cay. Деп е усвоил някой друг урок от своя по-възрастен колега Марлон Брандо относно купуването на остров. Сега той новата му възлюбена Амбър Хард могат на спокойствие да се наслаждават на времето прекарано заедно.

Шакира

Източник: Getty Images/Guliver Photos Освен че е
брилянтна в бели денса, Шакира е и отлична бизнес дама. Тя успя да убеди през 2011 г. съоснователя на Pink Floyd Роджър Уотърс заедно да закупят едно прекрасно островче северно от Бахамите. Идеята на двамата е да превърнат Bonds Cay в курорт за мултимилионери.

Томи Лий

Източник: Getty Images/Guliver Photos В стремежа си да спечели обратно любовта на бившата си половинка Памела Андерсън, Томи Лий й купи кокетно островче край бреговете на Дубай през 2007 г. Явно Пам го е харесала, тъй като двамата прекараха следващите няколко години заедно, преди тя да открие любовта в лицето на продуцента Рик Саломон и да се омъжи повторно. Наскоро обаче тя се раздели и с него - дали ще последва поредният остров?

Леонардо ди Каприо

Източник: Getty Images/Guliver Photos Т
алантливият Лео си купи още през 2005 г. острова Blackadore Caye, край бреговете на Белиз. Обикновените ергени имат своя любовна бърлога, а Ди Каприо – любовен остров. Резултатът – посещения от многобройните му приятелки - модели на Victoria's Secret. Преди време актьорът заяви, че иска да построи хотел и летище на имота.

Еди Мърфи

Източник: Getty Images/Guliver Photos Чернокожият комик се сдоби през 2005 г. с остров Rooster Cay на Бахамите. Но това далеч не е първият му самотен къс земя. Преди него Мърфи притежаваше друг остров в Бахамите, наречен Pearl.

Лени Кравиц

Източник: Getty Images/Guliver Photos Рокзвездата притежава своe усамотено местенце в архипелага Елойдета на Бахамите. Изборът на Лени далече не е случаен - това е мястото, на което е израснала неговата майка. Можем само да се надяваме, че я води там редовно.

Рики Мартин

Източник: Getty Images/Guliver Photos С
екси таткото си купи остров в близост до Ангра дос Рейс, край бреговете на Бразилия и същата година му се родиха близнаци. Той плати 8 млн. долара, за да осигури тропически рай за семейството си...

Джон Ленън

Източник: Getty Images/Guliver Photos Приживе легендарният музикант купи остров Дориниш в графство Майо, Иралндия и го кръсти Beatles Island. След смъртта на Ленън, съпругата му Йоко Оно продаде имота и дари парите на ирландско сиропиталище.

Селин Дион

Източник: Getty Images/Guliver Photos Селин е собственик на остров във Флорида. Явно обаче се е насочила към по-апетитна хапка, тъй като е обявила това прекрасно местенце за продан. Този зашеметяващ имот може да бъде ваш за скромната сума от 72,5 млн. щатски долара.

Багер спука газопровод в Банкя, няма теч
Изкопни работи по водопроводната мрежа в Банкя станаха причина за теч на газ от разпределителната...
Издирват се баба и внуче
Полицията издирва 61-годишна жена и 5-годишното й внуче. За последен път двамата са забелязани в...
Над 50 нови жертви в Газа
Световните агенции съобщават за нови жертви в Газа, докато Израел продължава издирването на...
Брюксел размаха пръст на БНБ заради КТБ
Европейската комисия е предупредила с писмо БНБ, че трябва да се ускори процедурата за изплащане на...
Рекорден брой участници на "Пирин пее"
Рекорден брой любители на автентичния фолклор показват умения в надпяването и надиграването. Пъстри...