Протест

ЦСКА изхвърча от Европа заради Гъргоров?

Рейтинг:
1 0
В клуба се правят на малоумни, заяви Георги Градев

Ръководството на ЦСКА има срок от два дни, за да изясни взаимоотношенията си с Емил Гъргоров и да сключи договор с национала.

Мениджърът на футболиста Георги Градев заяви специално за TV7 и NEWS7, че ако това не стане до понеделник, 30 юни, "червените" са застрашени с изваждане от евротурнирите за срок от 3 г. "Ако не сключим контракт до 30 юни, ще станат две неща. Първо – Гъргоров ще се прибере, защото трябва да си гарантира по някакъв начин препитанието, да си потърси работа на друго място. И второто е – понеже няма споразумение за сумите, които му се дължат към 30 юни, УЕФА най-вероятно ще накаже ЦСКА с 3 г. изваждане от европейските клубни турнири. Шефовете да внимават какво ще декларират в понеделник. Да не кажат, че нямат дългове към Гъргоров, а в същия момент да има и те да не са разсрочени", заяви Градев.

Адвокатът по спортно право увери, че Емил Гъргоров няма да остане без отбор, ако не парафира с "армейците", но желанието му е продължи да играе на "Българска армия". "Иска да заровят томахавките, да поеме тежестта върху себе си, както вече направи и да продължи напред. Но в момента ръководството на ЦСКА с техните юристи, с нещата, които поставят като условия, няма как Гъргоров да се върне на работа", добави Гъргоров.

При положение, че всичко е наред в понеделник, Бадема ще подпише контракт за 2 г. На този етап обаче три са спънките. "Става дума за абсолютно допустими и приемливи клаузи, за които в ЦСКА се правят на малоумни и не искат да ги приемат. Искаме защитни механизми в договора, за да не остане излъган", завърши адвокатът.

Накрая мениджърът на Емил Гъргоров заяви, че той и клиентът му не се притесняват от реакцията на феновете.

Рууни измъкна Англия, издънка за Русия
Англия постигна измъчена победа с 1:0 при гостуването си на Естония в мач от група Е на...
Маша разпуска край океана (СНИМКА)
Половинката на Григор Димитров – Мария Шарапова се похвали, че разпуска на брега на океана....
Какво е общото между Чмовш и световните звезди?
Каква е връзката между бившият централен защитник на Левски – Павел Чмовш и крикета, също...
Норвежците призоваха за търпение към детето-чудо
Лявото крило на Норвегия Матс-Мьолер Дели призова феновете за спокойствие и да не притискат...
Столът на норвежкия селекционер се клати
Мачът срещу България може да се окаже последен за селекционера на Норвегия Пер Матиас Хогмо....