Сексът е мираж в първата брачна нощ

Рейтинг:
0 0
Източник: sxc.hu
Най-честата причина за това е, че младоженецът е пиян

Над половината британски двойки не могат да консумират първата си брачна нощ. Най-честата причина, е че женихът е прекалено пиян, за да се отдаде на ласки, установи национално проучване, цитирано от Daily Mail.

Липсата на секс в тържествения ден заради нетрезвото състояние на благоверния била установена в 24% от случаите. По вина на булките, прекалили с алкохола, преминавали 13% от "платоническите" първи брачни нощи, отбелязва БТА.

В 16% от случаите липсата на секс се обуславяла от факта, че невестата била прекалено уморена след брачното парти и заспивала като покосена. 11% от анкетираните, които не били консумирали първата си брачна нощ, отдавали този факт на обстоятелството, че трябвало да се грижат за децата си от предишни бракове.

9% от запитаните пък изтъквали като причина голям скандал, избухнал между младоженците малко преди края на сватбеното парти. Имало обаче и по-весели отговори. 7% признали, че празнували с гостите до ранните часове на другия ден и просто загърбвали първата брачна нощ за сметка на танците.

Анкетата обхванала 2138 британци, които сключили брак през последните три години и била поръчана от сайта Voucher Codes pro.

добави коментар
kalpazanka
kalpazanka
или булката е в цикъл - хихихихи
преглед на всички коментари (1)
Най-четени
Най-коментирани
Pearl Jam с десети студиен албум
След четиригодишна пауза алтернативна група Pearl Jam пуска от днес 10-тия си студиен албум –...
Шофьори на тирове в спор с митница "Свищов"
Трети ден шофьори на турски тирове чакат на митница ''Свищов'', за да преминат българската граница....
В момента:
Новини
09:00
Още нещо
12:00
Новини
12:10
Граждански контрол
14 октомври
София
В момента
Облачно
22°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 12°C
Max: 24°C
Утре
Краткотраен дъжд
Min: 12°C
Max: 23°C
14 октомври
На 14 октомври 1926 г. излиза първото издание на книжката "Мечо Пух" от английския писател Алън Милн. Това е една от най-популярните книги за деца...