Бареков разкри намеренията на Първанов

Рейтинг:
3 0
Той бил новата политическа патерица на Борисов, опитвал се да обърне БСП към ГЕРБ

"Излизането на Георги Първанов отново на политическата сцена цели да спаси Бойко Борисов. Ако Първанов успее да овладее БСП, аз съм категоричен, че той ще обърне партията към ГЕРБ", това заяви в Смолян лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.

По думите му уговорката между Първанов и Борисов да се направи коалиция между БСП и ГЕРБ, която да управлява. Новият политик допълни, че партията му е отворена за хора от всички етнически общности, като в нея има българи, арменци, турци, евреи, християни, протестанти, евангелисти.

"Аз съм националист и патриот. Искам всички хора в България да имат равни права", коментира Бареков и отново повтори предложението си всички депутати в този парламент да се откажат от имунитетите си и партийните субсидии.

На срещата с жителите на Смолян заедно с Бареков присъстваха и Ангел Славчев от "Граждански контрол", лекоатлетката Тезджан Наимова и Николай Янакиев – главен координатор на "България бе цензура" за Смолянска област.

В потвърждение на народната мъдрост, че гузен негонен бяга, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви в телевизионно интервю, че Георги Първанов е по-силен противник от Сергей Станишев и предпочита БСП за опонент на изборите.

добави коментар
Meri
Meri
Какво може да се очаква от агент Гоце? Да се гушне с Тиквата, за да влязат дружно във властта.
преглед на всички коментари (1)
Най-четени
Най-коментирани
Междуградските автобуси пред спиране от  февруари
Националното сдружение на автобусните превозвачи (НСАПБ) стартира от днес национален протест....
Корупционна карта събира сигнали от цялата страна
Инициатори от "Политическа промяна сега" направиха корупционна карта на България. Идеята на проекта...
В момента:
14:35
Виното на новия свят
15:00
15:30
По-близо до истината: Космос. Съзнание. Бог
13 януари
София
В момента
Разкъсана облачност
0°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: -2°C
Max: 9°C
Утре
Облачно
Min: -1°C
Max: 8°C
13 януари
На този ден през 1915 г. е прожектиран първият български игрален филм "Българан е галант". Сценарист, режисьор и изпълнител на главната роля в...