Протест

Жени се сбиха с полицаи заради екстеншъни

Рейтинг:
0 0
Блъскали се заради безплатни удължители за коса, а полицаите ги пръскали с лютив спрей

Жените са склонни да направят какво ли не, за да изглеждат добре. Представителки на нежния пол стигнаха до бой с органите на реда пред магазин в американския град Орландо, в който се раздаваха безплатни удължители за коса.

Жени се блъскат, за да се доберат до екстеншъни, а полицаи ги пръскат с лютив спрей - това е гледката пред магазин за козметика.

Според присъстващите проблема бил, че на опашката не се раздавали номера, а безплатни удължители за коса имало само за първите 15 клиенти. Затова всички започнали да се бутат, за да се окажат сред щастливците. Много от присъстващите казват, че с действията си полицаите са стигнали твърде далеч.

На записите на охранителните камери се вижда как служителите на реда губят контрол над ситуацията с отварянето на вратите на магазина. Жените изведнъж се втурват напред, стъпквайки се една друга.

В защита на действията на полицаите властите в Орландо пуснаха официално съобщение. По думите им служителите на реда не са могли да овладеят ситуацията и затова започнали да пръскат с лютив спрей над главите на жените. От същия запис се вижда обаче, че един от служителите на реда пръска на нивото на очите им. Като по чудо няма пострадали. Присъстващите коментират, че е можело да бъде много тежко.

Властите са започнали щателно разследване. Очаква се управата на магазина да бъде разпитана и глобена, че не е установила точен ред за влизане в сградата.

БСП се примириха: Оставаме в опозиция
Депутатът от БСП Деница Караджова очерта в студиото на "Факторът Кошлуков" каква ще бъде...
Рядка експозиция на кимона в Ню Йорк
Рядка изложба на кимона радва посетителите на музея Метрополитън в Ню Йорк. Експозицията носи името...
Още няма повдигнати обвинения срещу хирурга от Търново
Все още няма повдигнати обвинения срещу хирурга от великотърновската болница, който беше заловен с...
Изровиха златно съкровище в подножието на Царевец
Масивни златни обеци, златен пръстен с инкрустиран аметист, обработен до съвършенство, както и...
Българка покори научните среди в Япония
Българка покори върховете на научните среди в Япония. Румяна Ценкова е единствената жена-професор с...