Психичноболен закла свой бивш съученик

Рейтинг:
5 0
2619 2
Зверското убийство потресе Горна Оряховица

24-годишен младеж беше заклан от свой бивш съученик, а трупът му намери собствената му майка. Оказва се, че извършителят на бруталното убийство е наркозависим и психично болен.

В неделя следобед 23-годишният Ивайло Йорданов повикал своя съсед Тихомир Иванов, който живее в съседния вход, за да му помогне с компютъра. Тихомир имал репутацията на добър и отзивчив за всички свои съседи.

Незнайно при какви обстоятелства Ивайло, наричан от познатите си Папурко, взема нож и намушква 15 пъти своя съсед. След убийството заличава следите, скрива трупа под леглото си и избягва.

Родителите на Тихомир са разтревожени, след като не успяват да го открият на мобилния му телефон след пет часа отсъствие. Майката отива да провери в съседния вход и влиза в апартамента на Ивайло, който бил с отворена входна врата. Там намира безжизненото тяло на сина си.

24-годишният Ивайло има проблеми с наркотиците и се е лекувал в психиатрична клиника. Лежал е и в затвора за притежание на дрога.

След задържането на Ивайло в него са открити телефонът на жертвата и други доказателства за престъплението.

Вече му е повдигнато обвинение за умишлено убийство по чл. 115 от Наказателния кодекс. Той предвижда между 10 и 20 години затвор. Говорителят на прокуратурата поясни, че обвинението предстои да бъде пренаписано с оглед на фактите около убийството.

Потресени млади хора от Горна Оряховица се събраха спонтанно, за да запалят свещи в негова памет. Те призоваха за справедлив процес и настояха виновникът да си получи заслуженото.

добави коментар
ЛЮБО
ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ ИМАТ ВСИЧКИ НАРКОЗАВИСИМИ. ИНТЕРЕСНО КАК НАМИРАТ ПАРИ ЗА НАРКОТИЦИ. НОРМАЛНИТЕ РАБОТЕЩИ ХОРА ЕДВАМ УСПЯВАМЕ ДА СВЪРЖЕМ ДВАТА КРАЯ, А НАРКОМАНИТЕ ХАРЧАТ ЗА НАРКОТИЦИ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ НАС И ТО БЕЗ ДА РАБОТЯТ.ДА СЕ ВЪВЕДАТ ЗАКОНИ КАТО В ИНДОНЕЗИЯ-СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ.
Bojidar Hristov
Bojidar Hristov
ужасно :( да те е страх да живееш в града си
преглед на всички коментари (2)
Започна Международният фолклорен фестивал
16-тото поред издание на най-мащабния у нас Международен фолклорен фестивал, който е под егидата на...
Сакскобургготски събра енергийния елит в Боровец
Симеон Сакскобургготски събра енергийни експерти, посланици и гости в резиденция Царска Бистрица в...
В момента:
Босове под прикритие
08:00
Новини
08:10
Базар
08:35
Базар
21 юли
София
В момента
Облачно
18°C
Днес
Краткотраен дъжд
Min: 15°C
Max: 26°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: 13°C
Max: 25°C
21 юли
На 21 юли 1969 г. Нийл Армстронг и Едуин Олдрин стават първите хора, които се разхождат по повърхността на Луната. Разходката е част от мисията Аполо...