Протест

Георги Първанов отрече твърденията на Бонев

Рейтинг:
2 0
Бившият президент обяви ГЕРБ за свои основни опоненти

Георги Първанов отрече обвиненията, излезли от интервюто на Йордан Бонев, че ако стане лидер на БСП, ще управлява с Борисов. Бившият президент беше категоричен, че ГЕРБ са основни опоненти и той ще докаже това във времето.

Преди седмица вестник "Галерия" излезе с твърдение, че между АБВ и лидера на ГЕРБ – Бойко Борисов, има договорка и медията разполага със записи на разговори, които го потвърждават. Част от фактите бяха потвърдени днес от първо лице от председателя на Движение "Свобода" - Йордан Бонев. Той разказа, че Борисов лично е предложил сериозна сума пари на него и на Бисер Миланов-Петното, за да унищожат Николай Бареков. Целта на генерала е Бареков да не бъде пречка в по-нататъшните му планове, в които се предвижда да управлява в коалиция с БСП, но председателствана не от Станишев, а от Първанов. От своя страна Бойко Борисов коментира скандала с думите, че се опитват да го замесят в долнопробни схеми.

Лидерът на партия "България без цензура" Николай Бареков призова прокуратурата да предприеме спешни действия по разкритията на лидера на движение "Свобода" Йордан Бонев. Бареков първи съобщи за среща между Петното и Борисов. Информацията е получил от служители на НСО. Тoй поиска прокуратурата да направи Бонев защитен свидетел. Бонев и Миланов се прочуха са в последните месеци със своите провокации по време на протестите.


Младежи подариха говорещи помощни средства на незрящи
В Деня на белия бастун младежи от доброволческа организация във Варна направиха живота на незрящите...
Сидеров пак не се яви в съда, отложиха старта на делото за втори път
Депутатското място в 43-ия парламент спаси лидера на "Атака" Волен Сидеров от среща с Темида....
ГЕРБ и Реформаторите не се разбраха
Не получихме най-важния отговор: как можем да съставим стабилно правителство без да сме наясно...
Ново разцепление в ББЦ, Ана Баракова напусна партията
Ново разцепление в "България без цензура" (ББЦ). Избраната с преференция за депутат от партията Ана...
 Поп звезди направиха песен "От любов към живота"
За 13-та година козметичната компания Avon стартира кампанията "От любов към живота", подкрепяща...