Труп се разлагал в апартамент година и половина

Рейтинг:
1 0
Източник: БГНЕС
Съседите открили мъртвата Николинка на дивана в хола

Откриха трупа на жена, престоял в пловдивски апартамент година и половина. Тялото на самотната Николина Георгиева /85 г./ е намерено на дивана в хола.

Бабата изчезнала някъде през септември 2013 г., но съседите предположили, че е отишла при роднини на село и не я потърсили. Този петък обаче теч от жилището ги накарал да влязат вътре. Домоуправителят повикал ключар и служители от Трето районно. Като видял униформените, съсед, живеещ отсреща, заявил, че има ключ за апартамента. Опитали да отворят с него, но се оказало, че от вътрешната страна на патрона на бравата има вкаран друг ключ. Затова се наложило специалист да отвори вратата.

Според "Марица" последвалите събития напомнили филм на ужасите. Първи вътре влязъл един от полицаите и попаднал на смразяващата гледка. Разложеният труп на пенсионерката стърчал седнал на дивана. Явно жената тихо е издъхнала в тази поза и тялото й е останало така, без да има кой да се погрижи за него.

Пред репортер на "Марица" хората от блока обяснили, че почти не познават възрастната жена. Тя била затворена, почти с никого не разговаряла и дори не пазарувала в магазинчето за хранителни стоки, което е до входа. Вероятно и затова никой не е забелязал отсъствието й, освен касиера на входа и инкасаторите от Енергото и ВиК.

Тялото на самотната старица е откарано за аутопсия в Съдебна медицина. След приключването на процедурите, ако не бъдат открити някакви нейни роднини, вероятно останките на жената ще бъдат погребани служебно.

Две катастрофи в Пловдив за минути
Две катастрофи късно тази вечер се случиха в Пловдив само за няколко минути. Пред Съдебната палата...
Автобус се заби в стълб в центъра на София
Автобус на градския транспорт в София, който се движи по линия 10ТМ, навлезе в насрещното на бул....
Гърция готова със списък с реформи
Гърция се договори с международните кредитори да им предаде списък с реформи до края на днешния...
Украйна забавя изтеглянето на тежкото въоръжение
Украйна съобщи, че забавя обещаното изтегляне на тежките оръжия от фронтовата линия в източната...
Манолова ще иска поименно гласуване за заема
Безотговорно и престъпно поведение на управляващите – така социалистката Мая Манолова...