Катето Евро става водеща на "Усещане за жена"

Рейтинг:
5 11
Любимата актриса ще смени досегашното лице на предаването Гергана Стоянова

Катето Евро е новата водеща на "Усещане за жена". Любимата актриса на поколения зрители става лице на женското предаване на TV7 от 10 март (понеделник).

Катето Евро ще поеме щафетата от Гергана Стоянова официално в петък, 7 март, когато ще бъде специален гост на предаването. В ефир тя ще сподели първите си емоции от новото начинание.

Досегашната водеща Гергана Стоянова ще си вземе довиждане със зрителите, тъй като отговорностите й в Министерството на културата, където е началник на кабинета на министър Петър Стоянович, изискват от нея цялото й време и концентрация. Тя се е посветила на големи културни проекти, които са приоритет пред телевизионната й кариера.

"Усещане за жена" ще запази всички любими на зрителите рубрики и теми. Най-добрия
т готвач в ТВ ефира – Chef Петров, ще предлага интересни и разнообразни рецепти, Вероника Георгиева ще ви осведомява за всички светски новини, известни събеседници ще гостуват в студиото, за да споделят най-съкровените подробности от личния си живот, ще следим как растат близнаците Николо и Матия.

В първото си предаване на 10 март Катето Евро ще събере в "Усещане за жена" вярната си дружина от "Оркестър без име". Павел Попандов и Филип Трифонов ще разкрият всичко, което зрителите не знаят за новата водеща и ще си спомнят най-интересните моменти от съвместната си работа. Репетициите в театъра пък ще прекъснат Антон Радичев и Георги Мамалев, за да се включат чрез жива връзка в разговора в студиото на предаването.

Заедно с Катето в ефира на "Усещане за жена" ще дебютира и Мис България 2013 Нанси Карабойчева,
която ще има собствена рубрика – "Мис България на село". Всеки понеделник очарователната блондинка ще ни среща с интересните истории на обикновени хора в малките населени места, където камера не ходи.

 

Източник: TV7Още в първия епизод на рубриката си, Нанси ще ни заведе в родното си село Юнаците, за да разкаже на зрителите личната си история. Тя ще разкрие как едно красиво момиче може да се труди, да спазва традициите и народните обичаи, и в същото време да е най-красивата българка.

Гледайте "Усещане за жена", вече с Катето Евро, всеки делничен ден от 9:30 ч. само по TV7!

 

добави коментар
Мъже обиколиха центъра на токове
Мъже обуха високи токчета, за да изразят подкрепата си към жените - жертва на домашно насилие....
Научете как да не бъдете роби на парите
Кога финансите ни излизат от контрол и как да не задлъжняваме? Първата стъпка, за да подобрим...
В момента:
Втората световна война в цвят и висока резолюция
07:10
Втората световна война в цвят и висока резолюция
08:10
9 март
София
В момента
Облачно
5°C
Днес
Облачно
Min: 1°C
Max: 6°C
Утре
Снеговалежи
Min: -1°C
Max: 2°C
9 март
Днес е Международният ден на DJ-я. Той се отбелязва от 2002 г. насам по инициатива на Световния DJ фонд и британската благотворителна организация...