Прическата на Майли Сайръс тотален хит у нас

Рейтинг:
4 12
Източник: TV7
Късите коси придават характер на жената, твърди фризьорът на Николета Лозанова – Венелин Кондаков

Късите прически в светли студени цветове са актуални този сезон. Това заяви в предаването "Жените говорят" по TV7 личният фризьор на Николета Лозанова – Венелин Кондаков. Той препоръча на дамите да намалят косите си отстрани, а отгоре да пуснат дължина или да изберат чупливите карета.

Стилистът обясни, че в момента тотален хит е прическата на Майли Сайръс и само за няколко минути направи косата на манекенката като тази на актуалната певица. Коафьорът я оформи отстрани с машинка, като препоръча никога да не се използва бръснач. Той е остър и изтънява краищата, които веднага започват да цъфтят. За да се запази формата обаче, жената трябва всяка седмица да ходи на фризьор. Коафьорът каза, че е добре косата да почива понякога и да се подстригва късо. Ако жената се чувства харесвана, няма да изпадне в депресия, заяви гостът.

Според Венелин Кондаков късата коса придава характер на жената. Въпреки това не смята, че Николета би отрязала своята. Водещата не била капризен клиент, но пък имала собствен стил.

Той показа и три вида модерни официални прически. Жената ще направи впечатление, ако избере някоя от трите визии, които демонстрира фризьорът – небрежно пусната, оформена с маша и сешоар; небрежна опашка с аксесоар; небрежно прибрана. Класика си остават небрежните кокове.

Каквото и да изберете, обемът трябва да е само в долната част и в никакъв случай не бива да се правят "вафлички", посъветва специалистът.

Как коафьорът направи прическата на Майли Сайръс, можете да видите в цялото видео.

добави коментар
Корупцията продължава да се шири
84 процента от българите смятат, че корупцията е широко разпространена у нас. Това е отбелязано в...
Форумът за майки се разцепи
Най-активното интернет общество у нас - форумът Bg Mamma се разцепи. Жените се разминават в...
4 февруари
София
В момента
Облачно
0°C
Днес
Облачно
Min: -6°C
Max: 2°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: -8°C
Max: 3°C

Анкета

Трябва ли да има задължително гласуване на изборите
68.5%
30.6%
0.9%
гласувай
4 февруари
На този ден през 1997 г. тогавашният председател на БСП Георги Първанов и покойния вече министър на вътрешните работи Николай Добрев връщат на...