Протест

Палавата Майли вече с нов любимец

Рейтинг:
1 0
Източник: Instagram
Шелтито на Майли е само на няколко месеца

Майли Сайръс най-накрая преодоля смъртта на своя домашен любимец Флойд и вече е готова да отвори сърцето си за ново животинче. Щастливото кученце се казва Ему и Майли го представи на 10-те си милиона фена в Instagram със сладурска фотосесия в банята.

"
Време  е и Ему да започне да трупа усмивки на акаунта си. Той е тук и ще остане", написа в профила си 21-годишната певица.

Източник: Instagram
"Приехме Ему Койн Сайръс в семейството преди няколко дни. Пазех го в тайна, просто защото понякога се чувствам така. Отнема време да се подготвиш за следващата стъпка и да започнеш да обичаш отново", пише още Сайръс.

Емоционалният пост продължава така:
"Никой никога няма да е като Флойд. С него имах връзка, която бе толкова дълбока, че е трудно да  приема, че може да бъде заменен и не е това, което се опитвам да направя. Никой няма да замени Флойд, но ми трябваше време да го разбера."

Източник: Instagram

След смъртта на кучето през април, майката на Майли - Триш й купи ново животинче на име Мууни, в опит да й помогне да преодолее траура. Но след като се грижи за кученцето за малко повече от седмица, певицата реши, че е "твърде скоро" и го върна.

"Мууни, благодаря ти, че ми даде толкова много любов, комфорт и мир, но просто е твърде рано за мен", написа на 13 април Майли.

Източник: Instagram
Но ето, че дойде моментът, в който ексцентричната изпълнителка стана готова да приветства ново създание в живота си. Шотландската овчарка е наистина очарователна. А Сайръс твърди, че на възпоменателна церемония за Флойд е усетила как духът на покойното кученце е благословило новия й домашен любимец.

Шелтито на Майли вече я изпълва с радост, но въпреки това тя споделя: "Понякога прави малки неща, които много ми напомнят на Флойд и ме кара да се усмихвам. Той е толкова специален и различен от Флойд и мисля, че Флойд направи това умишлено".

Въпреки странната убеденост на певицата, че духът на покойното й куче кръжи над нея и навигира избора й за домашен любимец, няма как да не признаем, че на снимките тя изглежда изключително щастлива и по детски свързана с Ему.

Жени се сбиха с полицаи заради екстеншъни
Жените са склонни да направят какво ли не, за да изглеждат добре. Представителки на нежния пол...
20 хил. кюрди на протест срещу Ислямска държава
Над 20 хил. кюрди протестираха срещу Ислямска държава в Германия. Демонстрацията в...
Повече произшествия с велосипедисти
Все повече велосипедисти претърпяват произшествия на пътя. За да ограничи подобни инциденти...
Потвърдено: Няма ебола в Македония
Починалият в Македония британец не е бил болен от ебола. Пробите му са отрицателни. Той е имал...
Лъвче с български корени се роди в Сараево
Стотици деца се наредиха на опашка пред зоопарка в Сараево, за да видят първото родено там лъвче....