Бареков: Борисов и Станишев ще се вземат

Рейтинг:
0 4
Сергей задръства политическата система, а Бойко е лъв, но вече уморен и изпосталял

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков прогнозира нагласите на своите политически опоненти. Бойко Борисов и Станишев са готови за страстна целувка, убеден е лидерът на ББЦ. Подобен съюз се готви, за да се спасят именно от новата политическа сила, чието лице е Бареков, убеден е самият той.

Сергей Станишев задръства политическата система, а Бойко е лъв, но вече уморен и изпосталял - така образно описа политическото им състояние Бареков. Той заяви, че ББЦ е антисистемна партия и се стреми към еднолично управление. Ако все пак се наложи да търси коалиционна помощ - оставят вратата отворена, но при условие, че Борисов и Цветанов загубят влияние в ГЕРБ, а Станишев в БСП. 

Бареков е разочарован от отделни членове на РБ, които са говорили зле по негов адрес и категорично заяви, че засега слага реформаторите във фризера.

Моля се българският избирател да гласува за мен масово, каза той и изрази намерението си да пречупи обръчите от фирми, да направи в здравната система и изборното законодателство.

"ДПС и ГЕРБ създадоха икономически чудовища. Спираме обръча на партиите, реформите ще се платят от партиите, а не от хората!", закани се той.

Вижте цялото интервю с лидера на ББЦ на страницата на "Предаването на Мартин Карбовски"!

добави коментар
Meri
Meri
Ако ББ и Станишев се гушнат, ние няма да оцелеем!
Дедо
Дедо
И Станишев, и Борисов задръстват системата, затова е добре да изтекат през канала. Нека вземат и Местан.
преглед на всички коментари (2)
"Внедрени в час 2" оглави боксофиса
Дебютният филм "Внедрени в час 2" с Джона Хил и Чанинг Тейтъм в ролята на полицаи, които се...
Проверки в заведенията за хранене по морето
Инспектори от областната дирекция по "Безопасност на храните" в Добрич ще приемат сигнали и жалби...