2 години от сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Рейтинг:
0 0
Кралската двойка очаква първия си наследник през юли

Днес се навършват две години от сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. През този период двойката беше непрекъснато в центъра на общественото внимание, а сега интересът е особено голям заради дългоочакваното им бебе.

С целувка преди две години започна най-новата кралска приказка в историята на Великобритания. Едва ли има човек, който ще забрави неповторимата и елегантна сватбена церемония на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

През следващите две години двамата участваха в редица публични прояви, а чаровната Кейт се вписа напълно в кралската фамилия. Тя демонстрира чудесни отношения със семейството на своя съпруг, напълно отговаря на очакванията за поведение на бъдеща кралица и естествено се наложи като модна икона и символ на стил и чар. 

Британците с неподправена радост посрещнаха новината за бременността на Кейт Мидълтън през декември, а кулминацията на кралската приказка – раждането на бебето, се очаква в средата на юли.

добави коментар
Крим празнува резултатите от референдума
Крим празнува след референдума, а Западът го отхвърля. Над 95% от гласувалите подкрепиха...
Крим избра Русия с 93% от гласовете
93% от гласувалите на референдума в Крим избраха да се присъединят към Русия, показват данни от...
17 март
София
В момента
Разкъсана облачност
11°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 4°C
Max: 13°C
Утре
Слънчево
Min: 4°C
Max: 20°C
17 март
На 17 март 1959 г. Тензин Гятсо, 14-ия Далай Лама, напуска Тибет и отпътува за Индия. 10 години по-рано комунистическата власт в Китай отхвърля...