Александър Тодоров: Дружеството ПФК ЦСКА е болно, но не и умряло

Рейтинг:
0 0
Източник: lap.bg
Тагове:

Изпълнителният директор на ПФК ЦСКА Александър Тодоров продължава да вярва, че дружеството може да бъде оздравено.

"Работи се и се търсят варианти за бъдещето на ЦСКА. Трудно е сегашното дружество ПФК ЦСКА с лека ръка да се зачеркне. Може да се стигне и до оздравяване на дружеството, всичко се случва. Дружеството може да бъде оздравено. Дружеството е болно, но не е умряло", каза Александър Тодоров на пресконференция.

По думите му по времето на "Титан" в клуба са вършени безобразия и той показа документи, с които онагледи твърденията си.

"През 2014 година НАП направи пълна данъчна ревизия в ЦСКА за петгодишен период. Тя установи интересни факти. Не бяха признати две фактури на обща стойност близо 4,5 милиона лева без ДДС. "Титан Спорт" твърди, че тази сума е дадена за строителство на Панчарево. За тези пари трябваше на Панчарево да има три терена, хотел и там да грее и да свети.

Другата фактура е от март 2011 година - 1,75 милиона лева без ДДС за почистване на стадион Българска армия. За сравнение - когато наемем "Васил Левски" за мач ЦСКА - Левски плащаме за почистване 7000 лева. А тук платени 2 милиона лева. Това не са мои думи, а официални документи", каза Тодоров.