Борисов се обяви за война и "реваншизъм до дупка"

Рейтинг:
3 5
Лидерът на ГЕРБ публично скъса споразумението от КСНС

Нов скандал се разрази в парламента. Депутатите отложиха прегласуването на ветото на Закона за МВР до вторник следващата седмица (24 юни), когато председателите на ГЕРБ, БСП и ДПС трябва да се разберат каква да бъде програмата на парламента до разпускането му за предсрочните парламентарни избори.

Преди това обаче депутатите бяха решили да продължат да гледат ветото, което предизвика и скандала.  Лидерът на  ГЕРБ скъса споразумението с политическите партии от вчера по време на Консултативния съвет за национална сигуронст (КСНС), обявявайки се за война и за реваншизъм.

"Ние се договорихме правителството да не подписва нищо до другия вторник, но това не се спазва. Приключвам с цялата толерантост, която провявах досега. Оттук нататък война и реваншизъм до дупка", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Това не е политика, в която бих участвал. Това не е стилът на водене на политика, в която  ДПС ще участва. Съгласието за диалог не може да бъде моментно просветление", категоричен бе лидерът на ДПС Лютви Местан.

добави коментар
Petar
Petar
Много им е важен законът за МВР на герберугите. Точно там извършиха много от злоупотребите, с които ще запомним близо 4-годишното им неадекватно управление.
Petar
Petar
Дайте му на този да мачка, на да плюе, да тероризира, да краде и псува - това е неговото призвание.
преглед на всички коментари (2)