Нова мода в Бургас - дрогират те тайно

Рейтинг:
2 3
Гларуси сипват незабелязано амфети в питиета на момичета и ги изнасилват

Нова опасна игра се разпространява сред младежите в Бургас, алармират психиатри. В дискотеки и клубове те слагат незабелязано синтетична дрога в питиетата на свои приятели и се забавляват, наблюдавайки реакциите им. Често пъти наркотикът води до тежки депресивни състояния и загуба на паметта.

Според специалисти, младежите вече дори не прибягват до пласьори, тъй като все по-разпространена е тенденцията за приготвяне на наркотици в домашни условия. За създаването на вещества като пико и амфетамини са нужни готварска печка, тулол, фосфор и рецепта от интернет. Само че дрогата на начинаещите химици води до сериозни последици за потърпевшите.

"Напоследък виждам млади хора, особено момичета, които казват, че като отидат на дискотека не се отделят от чашата си за сок. Стигнало се е до голяма параноя сред младите хора. Има случаи на изнасилвания. Момичетата дори нямат спомен какво се е случило", разкрива психиатърът д-р Ивайло Димитров.

Младежи отричат да знаят за опасната игра, но в същото време признават, че набавянето на лека дрога не е никакъв проблем.

От полицията в Бургас заявиха, че не са получавали и не работят по такива сигнали. Много често обаче потърпевшите от срам или от страх, не подават жалби срещу насилниците.

добави коментар
Gosho
Gosho
Спокойно Жанета, ако щеш не гола се съблечи ами и на челна стойка да застанеш няма кой да те бутне. В статията пише че го правят на жени а не на такива като теб дето се събличат голи по заведенията.
Жанета
Жанета
principno..ako iskam i gola shte tragna,tova obache ne ti dava pravoto da me dokosvash! skapanqci!
Plamen
Plamen
нищо ново под слънцето , комплексираните "момчета и мъже" от години прилагат тази схема , а относно изнасилванията , те не ги сипват на момичета които са дошли с пуловер и дънки на дискотека - замислете се мили дами ;)
преглед на всички коментари (3)
Световна подкрепа за европейско бъдеще на Украйна
Високопоставени дипломати от цял свят посетиха Украйна, за да се срещнат с лидерите на опозицията....
Успокояват шофьорите за газовите уредби
Отлага се задължителната смяна на талоните на колите със стари газови уредби. От Автомобилна...
В момента:
Антъни Бурдейн – Кулинарен компас
00:50
5 декември
София
В момента
Облачно
-1°C
Днес
Слънчево
Min: -7°C
Max: 4°C
Утре
Облачно
Min: -5°C
Max: 6°C
5 декември
На тази дата през 1933 г. в САЩ официално е отменен сухият режим. Той е въведен с 18-та поравка Конституцията, ратифицирана на 16 януари 1920 г. С...