Кои са най- елегантните депутати?

Рейтинг:
2 1
Народните избраници показват завидни познания по елегантност, но и често нарушават дрескода

Добрият тон и дипломацията често не са сред приоритетите на депутатите. Правилникът за работа на Народното събрание със сигурност не е сред любимите четива на народните избраници и нерядко те го нарушават. Словесни нападки и лични обиди изобилстват в работата им.

Костюми в тъмни цветове и вратовръзка са задължителни за мъжката част от депутатите. Ръкави, затворени обувки, поли и рокли под коляното трябва да носят дамите. Това е дрескодът, който самите народни избраници смятат, че трябва да се спазва. И както в работата си, така и в облеклото и стила- някои от депутатите безспорно водят класацията за елегантност.

Съперничките в словесните двубои Десислава Атанасова от ГЕРБ и Мая Манолова от БСП със сигурност са от лидерите в класацията за най-добре облечени дами. Независимо дали ще критикува законопроект на управляващите или ще засипва с въпроси министрите, червеното острие Мая Манолова никога не подценява безупречния си външен вид. Тя е категорична, че голяма част от колежките й изглеждат много добре и имат стил в обличането.

Елегантни костюми, добре съчетани аксесоари - така може да се определи стила на бившият здравен министър и сегашен депутат - Десислава Атанасова. И макар самата тя да твърди, че е далеч от суетата, със сигурност може да даде някои моден съвет на част от колежките си. Освен това, Атанасова предпочита българските фирми за облекла.

Султанка Петрова от Патриотичния фронт също е сред шармантните дами на парламента. Отказала се от късите рокли и поли, които доскоро е обичала, когато разбира, че ще трябва да седне на депутатската скамейка. Въпреки това обаче запазва изключително високите токове.

За силния пол в парламента елегантността се оказва трудна задача. Въпреки, че често съчетават дънки с риза и сако, все пак костюмът си остава най-предпочитана дреха за тях.

Голяма част от депутатите показват завидни модни познания, но все пак дрескодът често е нарушаван. Дънки, жилетки, сандали, зле съчетани материи и неподходящи за сградата на парламента лежерни рокли и блузи не са изключния. Така че, и добрият изискан вкус има изключения.

За безопасен транспорт настояват в Шумен
Мирен протест за безопасно придвижване с обществения транспорт се проведе тази вечер в Шумен. Той е...
Вижте кои са златните момичета на България
Злато за България от 19-ата Балканиада в Белград. Българският националният отбор по математика...
Старозагорски прокурор оцеля при корабна катастрофа
Старозагорски прокурор оцеля в катастрофата с кораба "Селестия Кристъл". Лайнерът се сблъска с...
След репортаж на TV7: 10 хил. лв. глоба за туроператор
10 хил. лв. глоба за организатора на кошмарното пътуване до Франция, на което бяха подложени...
Дупка на пазара на труда
За 70% от свободните работни места у нас се изисква средно образование, показва проучване на...