Цветан Василев: Паразити, истинското шоу тепърва предстои!

Рейтинг:
15 1
Политици и журналисти в списъка за посещения на банкера от 2013 г. до срутването на КТБ

Цветан Василев изпрати ново писмо до медиите и българската общественост. В него банкерът обяснява, че не използва както обикновенно своя личен сайт, тъй като постоянно е хакван.

Василев публикува и книгата с посетители на сградата, в която се намираше офисът му за да покаже КОЙ е искал и идвал на срещи с него. Само бърз поглед показва, че сред имената има политици, бизнесмени и журналисти.
Публикуваме писмото му без редактоска намеса.

ЛИНКОВЕ С ДОКУМЕНТИ

ЛИНК1

Уважаеми дами и господа,

Обръщам се към вас като представители на информационни медии, за да осветля важен акцент от случващото се в продължение на почти една година с КТБ АД.

Вероломното покушение, което беше извършено срещу банката от политико-икономически кръгове, следствие, прокуратура и съд, както и БНБ, НАП и всевъзможни други държавни институции, доведе до неминуемия й крах. Крах, който коства много на депозантите в банката, както и на държавата, поради злия умисъл или безхаберие на лицата, които я управляват.

Върху гърба на една от малкото национално отговорни български банки се упражняваха знайни и незнайни герои, които в изобретяването на издевателства спрямо нея надминаха и средновековната Инквизиция.

И всичко това ставаше пред очите на обществото, което беше умело заблуждавано за истината около банката от сътворителите на нейното убийство, диригентите му и техните изпълнители. Следвайки заповедите издавани от бункера “Берлин”, те и досега крият от българските граждани какво всъщност причиниха на банката.

Но не затова е целта на настоящето ми писмо. С него искам да обърна внимание на един друг аспект – този за морала и ценностите на днешния политически, икономически и всевъзможен “елит” в България.
По време на реализирането на зловещия сценарий срещу КТБ АД много политици, финансисти и икономически експерти неведнъж повтаряха, че случващото се с банката не е реално и че е дирижирано от два политико-икономически кръга, както и от техните лакеи в следствие и прокуратура. Постепенно обаче, тази обективно изразявана защита се превърна в спорадични вопли, след това в тихи стонове и, към днешна дата, изцяло заглъхна.

Както съм имал възможност в предишни мои интервюта да заявя – не политиците са ме създали. От мен те, особено нагло и арогантно, се възползваха. Паразитираха върху мен и за да опазвам КТБ АД съм се принуждавал да им правя услуги дълги години. Когато отказах да продължа – те просто убиха банката. Активни участници и мълчаливи съучастници бяха всички.
И всички ме предадоха.

Политици и не толкова /социалисти, патриоти, демократи, либерали, реформатори/, бивши и настоящи министри, бизнесмени и не толкова, одитори, братя “хотелиери”/сега участващи в плячкосването на БТК/, тв шефове, журналисти, субекти, ръководили дълги години сектор “Сигурност”, синдикалисти, мастити фармацевти, издатели, енергийни шефове и експерти.
Всички.
За тях Цветан Василев се превърна или в демонът ограбил хората или просто спря да съществува.

Тези другари много бързо забравиха времето, когато, както вече съм казал, се редяха на опашки и чакаха със седмици пред кабинета ми, за да ме видят.
С каква цел – сами ще си отговорите. Каква работа би могъл да има при мен един политик например? И каква работа би могъл да свърши за средна продължителност на среща 5-7 минути?! И изобщо, срещал ли се е с мен или само със секретарката ми, за да се запознае след това със съдържанието на един плик? Досещате се за какво говоря нали?

С видеото на добре пеещия гуверньор мисля, че показах достоверността на твърденията ми, че целият този “елит” паразитираше върху мен и КТБ АД. Сега давам ново доказателство – факсимилета от пропусквателните тетрадки за последните около две години, за да се убедят хората, че всички тези хубавци от “елита”, казващи им кое е вярно и кое не, висяха редовно при мен с искане за това и онова и най-вече – за онези неща.

Факсимилетата се съдържат в линковете, които прилагам по-долу. Не ги качвам в личния си сайт поради ежедневните опити да бъде хакнат, за да ме спрат да говоря истината. Но няма как да ми запушат устата.

Изпращам това писмо и на недоброжелателни медии с единствената цел истината за тези, които облъчват обществото с тезата : “Цветан Василев окраде банката и избяга” да стигне до възможно по-голяма част от него.

А на паразитите ще кажа едно – истинското шоу тепърва предстои!

14.05.2015 г.

Мъж застреля седем души по време на сватба
50-годишен застреля с ловна пушка 7 души по време на сватба в Сърбия. Инцидентът е станал към 11:00...
Родилка почина в клиника "Д-р Щерев"
Родилка почина в клиника "Д-р Щерев", съобщиха официално от болницата. Ето и текста на изпратеното...
"Балът на живота" се бори срещу ХИВ и СПИН
"Балът на живота" – това е благотворителното събитие, което събра знаменитости от цял свят...
Ейми Уайнхаус възкръсва в Кан
Филм, който има амбициите да задоволи любопитството на меломаните, направи своя световен дебют на...
Без бележници до четвърти клас
Ученическите бележници за децата във втори и трети клас да останат в историята, а в края на...