Атанаска от Павликени: В България се пробива с простотия

Рейтинг:
33 195
Родителите ми се гордеят с мен, твърди скандалната интернет сензация

В България можеш да пробиеш единствено с простотия, много хора са успели по този начин, аз следвам техния пример. Това заяви 20-годишната Атанаска Тушева от Павликени в сутрешния блок на TV7 "Добро утро, България!". Буквално за часове перхидролената девойка се превърна в истинска интернет сензация, след като публикува серия от провокативни клипове с цветущи и нецензурни реплики към противниците на чалгата и в защита на любимия си поп-фолк изпълнител Азис.

Изненадващо дори за екипа ни, видеото с Атанаска от сутрешния блок във вторник се превърна в най-гледаното на сайта на телевизията.

Атанаска е категорична, че би направила всичко, за да стане известна, нещо повече – вече се чувства такава и дори благодари на многобройните си фенове за подкрепата. Не се обижда от нападките, включително от тези на лорд Евгени Минчев, отправени към нея от студиото на сутрешния ни блок.

"
Мислех да спра с клиповете, но като гледам как гадно ме гледат, ще продължа, подготвила съм още по-жестоки клипове, защото хората обичат простотиите – дори тези, които не си го признават", казва Атанаска. Родителите ми се гордеят с мен, допълва 20-годишната заклета почитателка на Азис. На въпроса на водещата Диана Радева колко книги е прочела и коя е любимата й книга, Атанаска отговори, че не чете, "в днешно време никой не чете книги, има интернет".

Чуйте мнението на Евгени Минчев, както и коментара на главния редактор на сайтовете tv7.bg и news7.bg Асен Иванов на страницата на "Добро утро, България!".

Сенатори в САЩ призоваха за въоръжаване на Украйна
Американски сенатори призоваваха Съединените щати да изпратят оръжие на Украйна, за да й помогнат...
Кола се блъсна в крауца край Цар Калоян
Тежка катастрофа затвори тази нощ пътя Русе-Разград. Причината - необозначена със светлоотразителни...
Надзирателите излизат на протест
Днес в 12 ч. служителите на затворите ще излязат на национален протест пред Министерството на...
Пожар унищожи коли в пловдивски автосервиз
Автосервиз горя в Пловдив. Сигналът за пожара е получен около 16:30 ч. и на мястото са били...
Георгиева уверена в "значителната" си роля в ЕК
Кристалина Георгиева не съжалява, че не е била избрана за върховен представител на Европейския съюз...