За колко време можем да минем по АМ "Тракия"

Рейтинг:
2 0
429 4
Екип на NEWS7 провери колко време се пътува от Бургас до София в рамките на ограничението на скоростта

Пътуването от София до морето и обратно ще се съкрати многократно с пускането на последната отсечка от магистрала "Тракия". Екип на NEWS7 провери колко време ще ни е нужно, за да стигнем от Бургас до София.

Перфектното състояние на новата пътна настилка позволява без проблеми да поддържаме максималната допустима скорост от 140 км/ч. Само за час успяхме да стигнем до разклона за Стара Загора. Неудобството от липсата на места за отдих, кафе и толетна обаче определено може да ви развали настроението. В продължение на повече от 200 км на пътя няма нито една бензиностанция или заведение.

След малко повече от час и половина пътуване на 160 км преди София идва и първото място, където можете да спрете, да отдъхнете, да заредите с гориво и да си починете.

Следва неприятната част от нашето пътуване. След кратката почивка, която направихме, много бързо стигаме до Пловдив. От там нататък навлизаме в най-лошия участък – този след разклона за Пазарджик. Пътят е неравен и е трудно да се поддържаме 140 км/ч. За да не поемаме излишни рискове, се движим със 110 – 120 км/ч. Въпреки това, без да бързаме, стигаме входа на София при "Черната котка" по-бързо отвсякога.

Времето, което ни отне да излезем от Бургас, от табелата, до табелата на столицата, беше точно три часа. Като се добави 15 минути почивка, за 3:15 ч. спокойно, в рамките на ограниченията на скоростта, можем да стигнем от морето до столицата и обратно.

добави коментар
Катя
Не знаете ли,че 80% от българите карат коли втора употреба и за тях 140км скорост е убийствена.Вие какво правите,пострекавате ни към катастрофи ли?Тиквата направи път за мутрите и колите им,за да могат да вършат своеволията си по пътищата.За софиянци в повече става,да стигат до родните си места по-бързо и да си припомнят от къде са тръгнали.
майната ви
Пак намеци от страна на турската медия.... ееей, бяхте ми любима телевизия, тпзи Бареков ви насра... нямам думи!!! Едно хубаво нещо да има в тази държава и ще го оплюете само защото Бойко го е строил. И продължавате да мълчите за мафиотските изпълнения на ДПС, за мутрите и убийците, които всеки ден нарастват с важни постове из държавата. ВИЕ СТЕ ИЗРОДИ !!!!!
ТВ7
Г-н Славачев,спазвали сме всичко,нали споменахме,че сме били с 110-120 км,четете ли?
преглед на всички коментари (4)
"Овча купел" и "Захарна фабрика" три дни без топла вода
От днес до 22 юли топлата вода в столичните квартали "Овча купел" и "Захарна фабрика" ще бъде...
Вълна от протести в Русия заради присъда на опозиционер
Годишната ефективна присъда на руския блогър и опозицинер Алексей Навални предизвика вълна от...
В момента:
Баркод
09:00
Още нещо
11:30
Новини
11:35
Документална поредица
19 юли
София
В момента
Облачно
18°C
Днес
Облачно
Min: 13°C
Max: 28°C
Утре
Гръмотевична буря
Min: 14°C
Max: 29°C
19 юли
На 19 юли българските дипломати празнуват своя професионален празник. Датата не е случайна. На този ден през 1879 г. са открити първите...