С игли в ушите хвърляме цигарите

Рейтинг:
0 0
До 70% от пушачите се отказват от навика си с акупунктура

Възможно ли е да спрем цигарите, особено когато сме пушили дълго и продължително? Според д-р Емил Илиев отговорът е да, с помощта на акупунктура.

В предаването "Усещане за жена" по TV7 специалистът обясни, че този метод действа при лечение на всички зависимости – не само никотиновата, но и тези към алкохол и наркотици.

Д-р Илиев разказа, че през последните 35 години е лекувал около 2000 души по този начин. Положителната тенденция е, че напоследък ефективността е скочила от 40 на 70%, хората спират да пушат, защото са много по-мотивирани.

Докторът демонстрира метода на лечение върху репортера на "Усещане за жена" Ива Атанасова и категорично заяви, че процедурата е лесна и безболезнена, въпреки че се използват игли.

Условието за започване е да не се пуши поне 14 часа преди процедурата, за да може пациентът да достигне пик на абстиненцията.

По-добре да даваме парите си за цигари за здраве, за хубави почивки, за нещо полезно и приятно, отколкото за цигари, завърши д-р Емил Илиев.

Вижте как протече цялата процедура в "Усещане за жена"!

добави коментар
Възможности за български инвестиции в чужбина
Миналата година бе учредена Българо-полска търговско-промишлена камара. Какви са нейните цели и...
Тълкувания и символи на Възкресение Христово
Смисълът на Възкресение Христово и предизвикателствата пред църковните институции коментира...
20 април
София
В момента
Разкъсана облачност
14°C
Днес
Краткотраен дъжд
Min: 5°C
Max: 17°C
Утре
Облачно
Min: 4°C
Max: 20°C
20 април
Датата 20 април завинаги ще остане в паметта на България с подвига на Христо Проданов, който става първият наш алпинист, покорил Покрива на света...