БСП, ГЕРБ и АБВ вече стартираха търговията с гласове за евроизборите

Рейтинг:
1 0
За гласовете се плаща с парите от държавната субсидия, заяви Николай Бареков

Купуването на гласове за европейските избори вече е започнало. С подобни данни разполагат структурите на "България без цензура" в малките населени места. Според лидера на партията Николай Бареков за гласовете се плаща именно с парите от държавната субсидия.

Симпатизантите на "България без цензура" в Радомир съобщили, че в града вече обикалят мъже с черни джипове, които агитират населението да гласува за формацията на Георги Първанов. Офертите са различни - между 50 и 150 лева. Три са партиите, за които знам, че са предлагали пари - БСП, ГЕРБ и АБВ, заяви Бареков.

Оказва се, че обект на търговията вече на са само ромските гласове, а и тези на млади хора и безработни. Бареков коментира тази информация така: "Аз днес казах, че Станишев е нашият основен опонент заради битката за неговите лъжи спрямо младите хора и възрастните. Да обещаваш по-високи пенсии след три години, когато ти отдавана ще си изметен от властта от "България без цензура", да лъжеш пенсионерите, да лъжеш младия, че ще разкриеш работни места..."

"България без цензура" и ВМРО се присъединиха към националната инициатива "С грижа към природата". Николай Бареков и Красимир Каракачанов, както и десетките доброволци в столичния квартал "Люлин", с общи усилия почистиха зелените площи и засадиха дръвчета. "Където има млади хора и работническа класа, ние сме там", допълни още Бареков.

Инициативата по пролетното почистване продължи и в град Перник. Лидерите на двете партии споделиха, че личният пример е основополагащ за връщането на доверието на хората.

добави коментар
Историческа канонизация на двама папи
Във Ватикана се подготвят за историческата канонизация на двама папи – покойните Йоан XXIII и...
Обстановката се нормализира след наводненията
Обстановката постепенно се нормализира след проливните дъждове. По-спокойно вече е в община...
В момента:
Океанско приключение
09:10
Топ Гиър САЩ
27 април
София
В момента
Облачно
13°C
Днес
Краткотраен дъжд
Min: 8°C
Max: 16°C
Утре
Гръмотевична буря
Min: 7°C
Max: 17°C
27 април
На 27 април през 2006 г. в Ню Йорк започва строителството на нов Световен търговски център - Freedom Tower (Кула на свободата). Небостъргачът е...