В. Сидеров: За 365 дни мога да вдигна доходите

Рейтинг:
7 0
Няма смисъл от политици, които казват "не", заяви лидерът на "Атака"

Способен съм да повиша доходите на българите не за 800, а за 365 дни. Това заяви в "Предаването на Карбовски" по TV7 лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той допълни, че не е от политиците, които винаги казват "не", "не може" и "няма как".

За какво си играем на политика и на държава, ако не можем да направим наистина европейски стандарт в България, ако няма нито един политик, който да заяви "мога", попита риторично Сидеров.

Според лидера на националистите, страната ни не е богата и не се развива икономически, защото каквото печели, отива в чужди ръце, а големите супермарки изпомпват милиарди от икономиката ни.

Сидеров обясни, че може да повиши доходите на населението, ако бъде вкаран в действие планът на "Атака". Той е в 10 точки, а председателят на партията дори заяви, че е готов да напусне парламента, ако те не се изпълнят.

По въпроса за етническия конфликт и сблъсъците, свързани с претенциите на мюфтийството към български паметници на културата, Волен Сидеров обясни, че от "Атака" са внесли в деловодството на парламента предложение за поправка в закона за вероизповеданията, касаеща член от петия параграф.

Според Сидеров, ако тя бъде приета, конфликтът веднага ще бъде решен, тъй като от мюфтийството няма да имат право на имотни претенции.

Вижте цялото интервю на Волен Сидеров в "Предаването на Карбовски".

добави коментар
По-рано ли дойде пролетната умора
Навън все още е доста хладно, но така или иначе скоро ще посрещнем астрономическата пролет на 20...
Ексклузивно: Пеперуди в парламента!
Неизвестен мъж с маска на лицето влезе в парламента днес и отвори няколко кутии с пеперуди. Това се...
6 март
София
В момента
Облачно
6°C
Днес
Дъжд
Min: 4°C
Max: 7°C
Утре
Облачно
Min: 2°C
Max: 8°C
6 март
На днешния ден през 1938 г. започват изборите за 24-то Народно събрание в България. На тях за първи път правото си на глас упражняват и жените. Това...