Атанаска от Павликени се обясни в любов на Азис

Рейтинг:
53 341
Колоритната блондинка е защитник на Ромския славей и поп-фолка

20-годишната Атанаска Тушева от Павликени скандализира интернет потребителите с брутални записи в социалната мрежа Facebook. С помощта на няколко пластмасови бутилки от бира и на фона на олющени тапети, блондинката изиспа куп обиди към всички критици на любимия й изпълнител Азис.

"Много мразя като видя коментар за някоя негова песен или някой да го обиди, и много се паля, мисля че той не заслужава това нещо. Много му се възхищавам на таланта и за мен е номер едно, просто никой не е втори като него и никой не може да бъде като него.

Искам да кажа на всички, които мразят Азис, че просто на малкия му пръст не можете да му стъпите бе! Разбрахте ли?", видимо се ядосва момичето.

Гневът на Атанаска е насочен срещу хората, които твърдят, че не слушат чалга, а нощем вилнеят в поп фолк клубевоте, танцуват кючек и късат салфетки.

"Отварям една песен в музикален сайт и отдолу имаше грозни коментари, които бяха, че не харесват песента, че слушат друга музика, а аз слушам само поп-фолк. Тези хора твърдяха че поп-фолка е мръсна циганска музика, а това не е така. Това са хора, които я слушат, обаче не искат да си го признаят пред другите, казват, че не слушат!", категорична е блондинката.

Атанаска мечтае да стане танцьорка в елитен клуб. Надява се популярността й да донесе дългоочакваното предложение за работа.

А най-голямата й мечта остава да се запознае лично със своя идол – Азис. "Васко ... обичам те!", не крие любовта си Атанаска.

Един от всеки двама заразени с ебола - умира
Разпространението на смъртоносния вирус ебола продължава да набира скорости до овладяването на...
Задържаха сестрата на терористите Царнаеви
Полицията в Ню Йорк задържа сестрата на Джохар и Тамерлан Царнаеви. Двамата извършиха бомбения...
Аномалия - тигърче се роди черно като пантера (СНИМКА)
Тигърче с необичаен външен вид размеква посетителите на зоопарк в провинция в Китай. Бебето е на 25...
Кафенето от "Приятели" отваря в Манхатън
20-години след излизането на хитовия сериал "Приятели", Ню Йорк отбелязва годишнината с отварянето...
Надежда Нейнски се отдаде на любов и романтика (СНИМКИ)
Вместо да губи времето си в подреждане на депутатски листи и предизборни битки с опоненти, лидерът...