Чакат ни още земетресения тази година

Рейтинг:
0 1
В България трусовете ще се усетят, но няма да има разрушения, предрича ясновидец

През близката година и половина светът ще бъде белязан от много природни катаклизми. В България ще се почувстват още няколко земетресения, но в нашата благословена земя ще се усети само отклика от тях.

Това заяви в студиото на "Усещане за жена" по TV7 лечителят Ивайло Аянски, който се занимава с нетрадиционна медицина и има ясновидски способности. Според него бедствията, които ще засегнат различни региони в света, няма да имат пагубен ефект върху страната ни. Той даде за пример наводненията в Сърбия наскоро.

Ясновидските способности на Ивайло се проявяват най-силно по време на нестинарския му танц. Именно докато танцува върху горещата жарава на 3 юни тази година, той има видение за очакващите ни катаклизми в близко бъдеще.

Планетарното разположение в нашата Слънчева система способства информационно и енергийно взаимодействие с няколко планети, точно по време на нестинарския танц се прониква в енергийните полета.

Нестинарството е нашата древна прототракийска връзка с небето, Космоса и Бог, то е парадигмата на лечителството и проницателството, обяснява Ивайло Аянски.

Докато аз танцувам в огъня, винаги имам видения, но след това нямам спомен, защото съм в транс и се налага хората около мен да ги записват, допълва гадателят.

Той разбира, че притежава ясновидски способности след като през далечната 1989 г. изпада в тежка кома. През 1991 г. е изследван в Академията за паранормални явления в бившия СССР, а в продължение на девет месеца работи заедно със световноизвестния руски феномен Джуна.

Душата на човек е безсмъртна, затова много е важно да свършим нещата, за които сме се появили на този свят. Най-важното духовно послание е да се разбираме – първо самите себе си и после с тези, с които се срещаме по пътя си, обяснява Ивайло Аянски.

Вижте какво още каза гадателят в "Усещане за жена"!

Ердоган скандализира Турция с логото на кампанията си
Логото на кампанията на турския премиер Реджеп Тайип Ердоган за президентските избори почти...
"Ди Треви" ще блесне отново след 16 месеца
Прочутият фонтан "Ди Треви" в Рим е подложен на най-мащабния ремонт в историята му. Работата ще...
Президентът иска по-честни избори
Предстоящите парламентарни избори трябва да са по-прозрачни и по-честни, защото са пряк израз на...
Торнадо остави 20 хил. без ток
20 хил. души останаха без електричество при преминаването на торнадо през Западен Мичиган. Стихията...
Мишел Родригез мина на мъже
Актрисата Мишел Родригез скочи на младия секс символ Зак Ефрън. Мишел отдавна направи признанието,...