Защо Маргините пропускат сватбата на Жоро Илиев

Рейтинг:
0 1
Братята Красимир и Николай Маринови вече са във война с Васил и Георги Илиеви

Наситено присъствие на знакови фигури от ъндърграунда се забелязва на сватбата на Георги Илиев. Поредните сензационни кадри от събитието бяха показани в ефира на "Поверително от NL" по TV7.

Повечето от богатите и влиятелни мъже вече не са сред живите, но в тогавашните подземни среди има двама братя, които и днес продължават да са ключови за интереса не само на обществото и журналистите, но и на родното правосъдие – Красимир и Николай Маринови, известни като Маргините.

Емблематичните бизнесмени обаче не фигурират сред ВИП персоните на ъндърграунда, гости на Жоро Илиев. Липсата им сред останалите добре облечени мъже в черно е очевидна, а отсъствието им от събитие като сватбата на Илиев има само едно обяснение – Маргините вече са във война с братята Васил и Георги. На тържеството липсва и още един представител на наркобизнеса – Дмитрий Минев, или Димата-Руснака.

Криминалният журналист на TV7 Асен Иванов разказва, че 2 месеца преди сватбата на Жоро Илиев и красивата му половинка Мая, започва началото на гангстерската война между мафиотските организации у нас.

След сблъсък в култова по онова време дискотека, Красимир и Николай Маринови са обявени за издирване от полицията и се крият в Гърция от родните власти. Това обаче е само една от причините за отсъствието им от сватбата.

Маргините пропускат важното събитие, тъй като вече играят заедно с Димата-Руснака. Тримата създават групировката СИК, конкурентна на застрахователното дружество на Васил Илиев - ВИС.

Маргините и Руснака избягват посещения в култовия ресторант "Мираж", който е нещо като лична хасиенда на Васил Илиев. Там по-големият от братята Илиеви посреща политици, журналисти, бизнесмени, а славата му на ларж човек го прави любимец на доста хора.

За съжаление, само година след пищната сватба, която устройва на брат си в "Мираж", Васил е застрелян смъртоносно на 200 м от заведението, а убийството му остава неразкрито и до днес.

Вижте как се веселят знаковите мутри от гангстерския свят у нас и как митичния Фатик прострелва ръката си на сватбата само в "Поверително от NL" по TV7!

добави коментар
Април започваме да хвърляме боклука си разделно
До края на април ще започне ефективното разделно събиране на боклука в София. Това стана ясно, след...
Не се очаква хаос на изборите за евродепутати
Въпреки предстоящия избор на нови членове на Централната избирателна комисия (ЦИК) и прогнозирания...
В момента:
12:00
13:00
13:30
Моят град е моят живот
13 март
София
В момента
Разкъсана облачност
2°C
Днес
Слънчево
Min: -1°C
Max: 13°C
Утре
Слънчево
Min: -2°C
Max: 14°C
13 март
Днес се навършва една година от избора на първия папа от Новия свят – папа Франциск. Той е и първият глава на Римокатолическата църква с...