Британска поп звезда се обезобрази

Рейтинг:
0 1
Източник: Getty Images/Guliver Photos
Феновете на Тулиса не могат да я познаят

Тулиса от популярната британска банда N-dubz не прилича на себе си, шокираха се тези дни фенове. От чаровна английска роза, Тулиса се е превърнала в пример за това защо не трябва да се прекалява с пластичните корекции.
Източник: Getty Images/Guliver Photos Бившата съдийка в британския X Factor години наред беше пример за подрастващите във Великобритания. Кариерата й на музикалната сцена се развива успешно още от тийнейджърските й години. След това идва и добре платената й работа в риалити формата на Саймън Кауъл. Под опеката на Тулиса женската формация Little Mix печелят сърцата на феновете не само в Англия, но и по света.
Източник: Getty Images/Guliver Photos 12 месеца след края на голямото шоу и далеч от прожекторите обаче настъпват мрачни дни за красивата певица. Израснала в суровия лондонски квартал Камдън, Тулиса рано завръзва приятелства с криминално проявени лица и дори започва да се хвали, че познава десетки дилъри, а един от най-добрите й приятели бил гангстер. Красавицата бързо започва да живее на широко. Сдобива се с огромно имение.

Кошмарът започва, след като репортер под прикритие разкрива, че Тулиса му помогнала да се сдобие със значително количество кокаин от първо качество. Следват 2 г., през които за певицата се говори и пише само по повод съдебните й дела.

На всичкото отгоре, бивше гадже продава на медиите запис от страстна нощ с изпълнителката. Скандалът е огромен, а видеото обикаля всички сайтове. Кариерата й на изпълнител е в криза, албумът й не може да стигне далеч в класациите, а Тулиса изпада в депресия. Наскоро тя призна, че е опитала да се самоубие с успокоителни и бутилка водка. Агентът й я намира и успява да я спаси.

Изглежда проблемите, които й се струпаха за последните месеци са й дошли в повече. Резултатът - Тулиса се опитва да повдигне самочувствието си с чести срещи с пластичния хирург. Устните й ще се пръснат от колаген, а кожата й изглежда съсипана. Няма и следа от чаровната й усмивка с трапчинки. Певицата бавно се превръща в анти-модел, а медиите на Острова са безпощадни. Дори след оправдателната присъда по обвинението, че е продавала кокаин, Тулиса не може да си върне любовта и уважението на публиката.

Багер спука газопровод в Банкя, няма теч
Изкопни работи по водопроводната мрежа в Банкя станаха причина за теч на газ от разпределителната...
Издирват се баба и внуче
Полицията издирва 61-годишна жена и 5-годишното й внуче. За последен път двамата са забелязани в...
Над 50 нови жертви в Газа
Световните агенции съобщават за нови жертви в Газа, докато Израел продължава издирването на...
Брюксел размаха пръст на БНБ заради КТБ
Европейската комисия е предупредила с писмо БНБ, че трябва да се ускори процедурата за изплащане на...
Рекорден брой участници на "Пирин пее"
Рекорден брой любители на автентичния фолклор показват умения в надпяването и надиграването. Пъстри...