Принц Азо се срещна с Крал Азис

Рейтинг:
29 44
Източник: TV7
По-добре да има армия от Азовци, отколкото армия от бухалки, каза Азис

Видимо развълнуван преди срещата си с Азис, 15-годишният принц Азо, който подражава на своя идол сподели, че това е най-голямата му мечта и не може да повярва, че му се случва.

В миналия брой на "Предаването на Карбовски" Емилиян (Принц Азо) не скри, че се стреми да прилича и да подражава на Азис и иска да достигне до висотите на неговата популярност. Принц Азо скандализира с откровението, че е готов дори да се прави на гей, за да превърне мечтата си в реалност.

Днес водещият Мартин Карбовски направи възможна срещата между Азо и Азис, като определи случващото се като клониране на явлението "Азис".

Предпочитам армия от Азовци, отколкото армия с бухалки, каза кралят на поп-фолка Азис. И добави, че не се притеснява от факта, че вижда усмихнати млади хора, които искат да приличат на него.

"Бях на 2-3 години, когато майка ми за първи път ми пусна клип на Азис, песента "Обичам те". Тогава се уплаших, защото ми изглеждаше като човек от друг свят, но след това започнах да го харесвам", през сълзи сподели Азо. Развълнуваното момче дори каза, че би направил паметник на Азис в центъра на София и поиска да се снима в негов клип.

Азис веднага прие молбата му и обеща, че поема личен ангажимент това да се случи, в някой от следващите му клипове. В края на срещата им, Азо получи ценен подарък от своя идол, верижка от бабата на Азис с надпис "Forever", която певецът никога досега не е свалял от врата си.

добави коментар
Desislava
Desislava
РазвАлнуван? В официалния сайт на телевизията? Нямате ли поне програма за проверка на правописа, като не можете да намерите грамотни журналисти?
Метатрон
Метатрон
а това с паметника е много добра идея Плачи! Там близо насред центъра на София стърчи, аз видях, паметник велик и твой един син, Българийо,стърчи на него със страшна сила. Да вдигнем тост другари и другарки, да ни е честит новия култ към личността на Азис!
Метатрон
Метатрон
те ти, булка, спасов ден! да се съкрати армията, да няма извращения в казармите, да ..хак ви сега. И що пък да знае историята? белким тези дето я знаят са по-добре материално или с по-висок соцаилен статус- кибичат като безработни учени, че и за смях стават за неуките..ама нека! кой каквото сам си надроби, това ще си сърба..развЪлнуван обаче се пише с Ъ, нищо че и аз не спазвам правописа, защо ли? ей заради тази помия всичката
преглед на всички коментари (3)
Корупцията продължава да се шири
84 процента от българите смятат, че корупцията е широко разпространена у нас. Това е отбелязано в...
Форумът за майки се разцепи
Най-активното интернет общество у нас - форумът Bg Mamma се разцепи. Жените се разминават в...
3 февруари
София
В момента
Облачно
0°C
Днес
Облачно
Min: 0°C
Max: 3°C
Утре
Облачно
Min: -6°C
Max: 2°C

Анкета

Трябва ли да има задължително гласуване на изборите
68.4%
30.7%
0.9%
гласувай
3 февруари
На този ден през 1966 г. съветският "Луна 9" става първият космически апарат, осъществил меко кацане и предал снимки от повърхността на...