Азис в нервна криза заради Велизар

Рейтинг:
0 1
Певецът се разплака при споменаването на любимия си

Велизар – това е името на човека, когото Кралят на фолка Азис обича безрезервно и му се кълне във вечна вярност. Това сподели самият изпълнител в предаването "Поверително от NL", където той даде интервю на колежката си Виолета.

Съкровеното признание на Азис обаче толкова го разстрои, че той не може да продължи разговора. В ексклузивните кадри ясно се видя как певеца потъна в сълзи и дори не можеше да говори нормално. Хлипайки, Азис се затвори в банята и трябваше да мине известно време, за да се върне към нормалното си състояние.

Любовта на фолк звездата към Велизар явно е толкова необятна, че той се разплака и при второто споменаване на името му. Азис категорично заяви, че повече не може да говори за мъжа на живота си и не желае да му бъдат задавани въпроси по темата.

Изпълнителят обаче се съгласи да разкрие някои детайли за това какво прави, когато е влюбен и се чувства обичан. Влюбеният Азис тренира чисти, пере, подрежда, готви, всички неща, характерни за всяка щастлива жена или момиче, сподели певецът.

Едно от лошите ми качества е, че много силно се привързвам към определени хора, като кученце към господаря си. Знам, че не бива да го правя, но ми е трудно, разкри Азис.

Като свой грях той призна, че се е случвало да обижда и наранява хора, за да постигне своето. Такъв съм, категоричен беше Азис.

Само в следващия брой на "Поверително от NL" по TV7 може да видите продължението на изключително искреното интервю с Краля на поп фолка, за да разберете още какъв е влюбения Азис, какви са отношенията му с мъжете и кои съкровени подробности от интимния си живот ще признае за първи път.

Вижте най-откровеното интервю на Азис в "Поверително от NL"!

Областният на София повежда листа на ДПС
Областният управител на Софийска област Емил Иванов (вдясно на снимката) депозира оставка и се...
Освободиха шефа на ДФ "Земеделие"
Управителният съвет на Държавен фонд "Земеделие" освободи изпълнителния директор Атанас Добрев. Д-р...
Търсят се 30 хил. лв за Коко
Фондът за лечение на деца отказа да помогне на 10-годишно момче с вродено генетично заболяване на...
Отказваме се от ограда с Турция
Служебният кабинет няма да вземе решение за изграждане на защитна ограда по границата ни с Турция,...
Миньорите от Бабино плашат със стачка
Повече от 100 миньори от рудник Бабино обявиха предупредителна стачка. Работниците отказаха да си...