Откриха черната кутия на самолета от Казан

Рейтинг:
0 0
Разпространиха и видеоматериал от тежката катастрофа

Нови версии и разкрития за разбилия се самолет в Руския град Казан. Открита е черна кутия, записвала разговорите в пилотската кабина на боинга, катастрофирал в неделя. От Междудържавния авиационен комитет съобщават още, че летецът, управлявал самолета, е изключил автопилота и е пилотирал сам към летището.

Междувременно разпространиха видеоматериал от падането на самолета. Кадрите са заснети от контролните камери разположени на пистата на летището. На тях се вижда как машината лети вертикално и пада на носа си. Стотни от секундата по късно самолетът избухва. При катастрофата загинаха всички 50 души на борда.

"Боинг 737" на Татарстанските авиолинии катастрофира в неделя вечерта, след като не успя да кацне на летището в Казан. Сред пътниците на борда на фаталния полет беше и сина на президента на Татарстан.

Самолетът е бил в експлоатация в продължение на 23 години. Според документите и собствениците на авиокомпанията той е бил в техническа изправност.

Все още не са ясни точните причини за кървавия инцидент, но според запознати с хода на разследването следователите са близо до истината. Най-тиражираната версия в руските медии е грешка на капитана на самолета.

добави коментар
Todor
Todor
Петър, вече кво ли значение има. Ама да ги открият. Ако се окажат прави за алкохола ще е добре да подлагат на тестове с дрегери всичките си пилоти.
Peter
Peter
"Москва. Останките на пилотите от разбилия се в Казан Боинг ще бъдат проверени за наличие на алкохол, предаде радио „Голос России”. Ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин съобщи, че винаги, когато се случат подобни катастрофи, този въпрос се изяснява. „Когато открием останките на пилотите, ще ги проверим за алкохол. За съжаление опитът от разследването на такива случаи показва, че един от факторите може да бъде нетрезвото състояние на пилотите, извършили приземяването. Този въпрос ще бъде изследван щателно”, каза Бастрикин. " - Радио Фокус
преглед на всички коментари (2)
Лечение за неосигурените – само при спешни случаи?
Режимът на лечение на здравно неосигурени пациенти се затяга. Болни без платен данък здраве ще...
Бюджет 2014 е най-социалният досега
Бюджетът за следващата година е най-социалният бюджет на страната досега. Това заяви министърът на...
В момента:
21:00
Цветовете на пустинята
22:05
Стан – Да победиш с любов
23 ноември
София
В момента
Облачно
11°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 3°C
Max: 14°C
Утре
Дъжд
Min: 5°C
Max: 10°C
23 ноември
На 23 ноември 1963 г. в ефир излиза първият епизод на британския фантастичен сериал "Доктор Кой". Поредицата следва приключенията на Времеви лорд...