Италианец изби семейството си заради колежка

Рейтинг:
0 1
Източник: Getty Images/Guliver Photos
Карло Лиси се опитал да си изгради алиби като гледал мач от световното в кръчма

Секс, клане и радост от гола на Марио Балотели, така италианските медии започват описването на жестоко тройно убийство, станало завчера в къща в Мота Висконти в близост до Милано в Италия, където 31-годишният Карло Лиси избил цялото си семейство и отишъл в кръчмата, за да гледа мач от световното. Там се забавлявал до зори и се прибрал у дома си, където го чакали карабинерите.

Мъжът, който с часове разигравал полицаите разказал всеки детайл от фаталната нощ на тройното убийство.

Около 23 часа преди два дни, двамата с 38-годишната му съпруга правили секс в хола на дома им, минути след това той става, взима кухненски нож и започва да я ръга. "Защо правиш това!", пищяла жената, той не се стреснал и продължил да я мушка. Направил го толкова пъти, колкото са годините й. Съпротивата на съпругата го вбесила и с удари по главата я довършил.

По кървавата пътека излязъл от хола и се качил на втория етаж, където спели 5-годишната му дъщеря Джулия и 20-месечното им бебе Габриела. Без да буди децата хванал първо по-голямото за главата и прерязал гърлото му, после направил същото и с малкото бебе.

След клането се изкъпал, качил се в колата си, изхвърлил ножа в шахта и отишъл в кръчмата, където със задоволство участвал в коментарите на мача от Световното Англия - Италия (1:2), а голът на Марио Балотели го изпълнил с адска радост, разказват приятелите му, с които запивал. Отиването му в кръчмата е трябвало да му послужи за алиби.

"Не беше притеснен, напротив - бе спокоен, коментираше мача с нас", разказват приятелите му пред полицията. Мъжът обяснил, че направил убийството, защото искал да се отърве от сегашното си семейство заради нова любов с колежка.

Музикалното лято стъпи в Стара Загора
Музикалното лято на България стъпи тази вечер в Стара Загора - с голям концерт на едни от...
Искра Михайлова оглави комисия в ЕП
Евродепутатът от ДПС/АЛДЕ и доскорошен министър на околната среда и водите Искра Михайлова бе...
13 години затвор за убиеца на бивша стюардеса
13 години затвор получи убиеца на бившата стюардеса Анастасия Илиева. За жестокото убийство на леля...
Опасен химикал хвърли Русе в паника
Екологично замърсяване хвърли в паника русенци. Опасното вещество гудрон, което се отделя при...
От години изсичали гората над "Аспарухово"
Бедственото положение в "Аспарухово" остава. Жители на варненския квартал протестираха срещу...