Блъснатата Краси е трябвало да навърши годинка след месец

Рейтинг:
5 0
Източник: flagman.bg
Шофьорът убиец Костадин Стоянов само гледал опитите за спасяване на детето

Майката на 11-месечната Красимира, която бе убита на място от пиян граничен полицай в созополското село Крушевец, влязла в хранителния магазин само за минута. Тогава се чул страшния удар и тя веднага изскочила навън. Видяла ужасена премазаната количка, а бебето й било под колата. Малката Краси е починала на място, пише flagman.bg.  

Веднага след като слязъл от колата, шофьорът Костадин Стоянов не се спуснал да помага на шокираните хора, които опитвали да извадят детето, а отишъл на отсрещния тротоар, за да говори по телефона.  

"Видях го, нищо не ми каза. Колегите му веднага го отведоха на метри от нас. В района на инцидента имаше един двама полицаи, всички останали бяха около убиеца на детенцето", казаха свидетели на кървавата драма.  

"Дръпна се настрани. Момчетата, които дойдоха да помагат му викаха "Какво стоиш, ела да вдигнем колата и да измъкнем детето", но той стоеше и гледаше отстрани. Не съм в състояние да мисля какво ще правя занапред“, каза през сълзи сломената майка.

Малкото братче на Краси 8-годишният Наско все още не знае, че сестричката му е мъртва. Той само е чул, че я е блъснала кола. "Прави се, че не разбира, но всеки път отива настрани и плаче, за да не го видя", каза още съсипаната Нонка. 11-месечното бебенце по принцип било много кротко дете. Миналата нощ обаче Краси е спала много неспокойно. Непрекъснато се будела и искала да си играе с майка си и баща си, разказват смазаните от скръб родители. 

"Играехме си с нея, тя се смееше и ни закачаше. Само една майка може да разбере болката им каза още майката на убитото дете.   Родителите настояват за справедливо наказание за убиеца на детето си. Само след броени дни (10 октомври) малката Краси е щяла да навърши една годинка.

Двама пострадаха на пътя за Гърция
Двама младежи пострадаха при катастрофа между лек автомобил и мотор на пътя за Гърция между...
250 лв. на дете излиза подготовката за 15 септември
Повечето родители оставят за последния момент подготовката за първия учебен ден на децата си....
Пловдивчани изядоха 50 кг. лютеница за един ден
50 кг. лютеница беше изядена по време на фестивала на домата и чушката в пловдивското село Куртово...
Литературно предизвикателство в Facebook
Холивудски звезди, спортисти и политици се заляха с кофа ледена вода през изминалите месеци пред...
Мъж припадна на улицата, хора мислят, че е показно убийство
Мъж на видима възраст около 20 години е паднал на тротоара пред ресторант на ул. "Московска" 15 в...