Безсрочна окупация на Софийския университет

Рейтинг:
0 0
Студентите настояват за незабавно разпускане на парламента и нови избори

Студенти от Софийския университет "Свети Климент Охридски" обявиха пълна окупация на Ректората до оставката на 42-рото Народно събрание (НС) и насрочване на нови избори.

След двучасово заседание младите хора приеха декларация, в която представят пет цели на окупацията - незабавно разпускане на парламента, насрочване на нови парламентарни избори, нетърпимост към беззаконието по високите етажи на властта и настояване за превръщането на България в цивилизована, правова държава и утвърждаването на справедливостта и знанието като високи обществени ценности.

добави коментар
Minyo
Minyo
БРАВО НА СТУДЕНТИТЕ! ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА ГИ ПОДКРЕПИМ, ЗАЩОТО НИЕ, ВЪЗРАСТНИТЕ СМЕ ВИНОВНИ ЧРЕЗ НАШЕТО ОВЧЕДУШИЕ, ДЕЍСТВИЯ И БЕЗДЕЍСТВИЕ НАШАТА ДЪРЖАВА-РАЍСКА ГРАДИНА ЗА ПОСЛЕДНИЯ ЧЕТВЪРТ ВЕК ДА БЪДЕ ОГРАБЕНА И ПРЕВЪРНАТА В ПУСТИНЯ ОТ НАРОДНИТЕ ВРЕДИТЕЛИ И СФОРМИРАНИТЕ ОТ ТЯХ ПРАВИТЕЛСТВА. ДА НЕ ГИ ОСТАВЯМЕ САМИ ДА ПОНЕСАТ НЕГАТИВИТЕ ОТ ТХНИЯ ПРОТЕСТ. ПРИЗОВАВАМ ЗА РАДИКАЛИЗИРАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ В РАМКИТЕ НА ЗАКОНИТЕ,ЗАЩОТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ НЕ ИМ ПУКА ОТ НАШИТЕ РАЗХОДКИ ПО УЛИЦИТЕ. В ИМЕТО НА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ,ЗА ДА ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ!!!
преглед на всички коментари (1)
Най-четени
Най-коментирани
Днес Централната избирателна комисия на Грузия трябва да обяви окончателните резултати от...
Отиде си Лу Рийд
На 71-на годишна възраст почина легендарният американски рок музикант Лу Рийд.Като основател на...
В момента:
Новини
12:00
Новини
12:10
Граждански контрол
28 октомври
София
В момента
Разкъсана облачност
7°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 7°C
Max: 23°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: 9°C
Max: 23°C
28 октомври
Днес своя 46-ти рожден ден празнува американската актриса Джулия Робъртс. Нейната звезда изгрява през 1990 г. с филма "Хубава жена". Следва поредица...