Тормозят жената с най-голям бюст в света

Рейтинг:
0 0
5358 0
Източник: sxc.hu
Макар и на 52 години, тя още отнася подигравки

Ани Хоукинс от щата Джорджия има най-големите естествени гърди в света с тегло от невероятните 50 кг.  Жената признава, че дълго се е срамувала от бюста си, но с течение на времето започнала да го показва и дори да се снима за модни списания.

"Признавам, че от години съм обект на тормоз и подигравки. Дори днес, когато съм вече на 52 години, се сблъсквам с много неудобства заради външния ми вид", споделя Хоукинс.  "Всеки ден ме обиждат и ми се присмиват хора, които не ме познават. Не мога да го разбера. И аз съм човек", казва Ани. 

Един от малкото хора, които не се отвращават, когато видят Ани, е нейният съпруг Алън, за когото е омъжена от 13 години. "Той промени живота ми. Отнася се с мен като кралица. Обича и мен, и децата", заявява собственичката на най-големите гърди. 

Въпреки всички пречки, с които се е сблъсквала заради бюста си, американката никога не си е помисляла да се подложи на пластична операция. 

"Всички лекари ми предлагат да се оперирам, но не ми е необходимо. Имам силен гръбнак и никога не съм изпитвала болка", разказва жената, която има терапевт, който я учи как да се движи правилно, така че да пази гръбнака си.

добави коментар
Лидерът на КНДР екзекутира бившата си годеница
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун е екзекутирал бившата си годеница заради порнография, пише...
Държавните служители в Португалия - непоклатими
Португалският Конституционен съд отхвърли проектозакон, който улеснява съкращаването на държавни...
30 август
В момента:
Световен пътешественик- сезон 15
08:00
Новини
08:10
Galileo
08:35
Баркод
30 авг.
София
В момента
Облачно
16°C
Днес
Облачно
Min: 13°C
Max: 25°C
Утре
Слънчево
Min: 12°C
Max: 25°C
30 август
На 30 август 1987 г. на Световното първенство по лека атлетика в Рим Стефка Костадинова скача рекордните 209 м. Световният й рекорд в скока на...