Протест

Феновете на Локо (Пд): Коко Динев напусна с чест

Рейтинг:
0 0
Източник: lap.bg

Феновете на Локомотив (Пловдив) благодариха на Константин Динев, че е удържал на думата си и им е прехвърлил контролния пакет акции на любимия им отбор.

В кратко съобщение, запалянковците признават за достойното и мъжко поведение на вече бившия благодетел на "черно-белите" и благодарят за стореното от него, по време на престоя си през последните години на "Лаута".

"Ще върнем локомотивския дух и хората по трибуните", заканват се запалянковците.

Ето и пълния текст на декларацията:

"Акциите на Локомотив вече са у феновете в търсене на своя нов път във футбола. В деня, в който пътищата на клуба и Константин Динев се разделят, е време и за равносметка. Предстоят трудни дни и много тежки битки. През тях винаги сме преминавали свити в юмрук. Въпреки че бяхме единни в нежеланието си това управление да продължи, като една обичаща отбора си общност искаме да благодарим за стореното от г-н Динев в последните години. Години тежки и трудни. Години на стремително падение както във футбола, така и в цялата ни държава. Да, различията ни са големи, но вековете отдавна са оценили, че мъжката дума, честта и достойнството са по-ценни и от злато. Г-н Константин Динев удържа на своята дума, държа се достойно и пожела да напусне клуба с чест. Точно това заслужава уважението и благодарността ни. Няма да подминем с лека ръка изграденото от г-н Динев през последните години. Той бе първият човек инвестирал в клубната база – изгради изкуствен терен, придаде нов облик на трибуна „Спортклуб”, ремонтира изцяло съблекалните и помещенията за представителния отбор и персонала…

Но Локомотив няма нужда от терени, ако те не раждат млади таланти с локомотивски сърца. Няма нужда и от трибуна, ако на всеки домакински мач тя не е изпълнена с хиляди, изпитващи онази неописуема магия в тежките и щастливи моменти за нашето Локо. Няма нужда и от съблекални, ако в тях играят футболисти, които не са отделили миг от своя живот, за да прочетат онези вечни слова на Георги Божилов, гордо надвесили се над главите им преди всеки мач. Амбицирани сме да изпълним всичко това със съдържание. Да върнем мъжката игра, дори за сметка на победите и успехите, а хората – по трибуните".

Фенклуб Локомотив Пловдив
Организация Трибуна Спортклуб
Гарата
Бригада Пловдив
NUP 1995
GOTT MIT UNS
The Usual Suspects
Фенклуб Атланта

Хървати отупаха Левски в Адриатическата лига
Левски допусна втора загуба в Адриатическата лига, след като отстъпи със 75:86 от хърватския отбор...
Резултати и голмайстори от квалификациите
Нови осем мача се изиграха снощи от евроквалификациите. Настоящият шампион на Стария континент...
Гришо остава десети, Пиронкова с едно място напред
Най-добрият български тенисист Григор Димитров остава на десета позиция в световната ранглиста.През...
САЩ ликува със световната титла
Женският национален волейболен отбор на САЩ за първи път в историята си спечели световното...
България мечтае за ново 7:0 над Норвегия!
Тази вечер България гостува на Норвегия в мач от третия кръг на квалификациите за европейското...